Sakalım Çıkıyor Ne Yapmalıyım?

Bunu babam yapma sakın dedi jilette dahil. Şuanda iyi gözükebilir ama askerde sıkıntı çekersin dedi
Neye sıkıntı çıkaracak? Askeriye'de bölük komutanından bu konuda tölerans bile isteyebiliyorsunuz. Üstelik her türlü çıkacak. Şekillenmezse olmaz.
Askeriye'lerde zaten neredeyse her gün traş şart.

Askerde her gün tıraş olman gerekiyor zaten.
Bunu biliyorum ama babam ne manayla dedi anlamadım :)

Ben de 14-15 yaşına kadar sakalsızdım. Daha yeni yeni çıkıyor. Yani 1 yıldır diyebilirim. Lakin daha tam anlamıyla çıkmadı. Yavaş yavaş. :D
bir şey sorabilir miyim (ban yemeden önceki givi boş yapmıcam)

Köse olmazsın ama emin ol sakalsız olmak en iyisi. Ne demek istediğimi askere gittiğin zaman anlarsın

Köse olmazsın ama emin ol sakalsız olmak en iyisi. Ne demek istediğimi askere gittiğin zaman anlarsın
Birkaç arkadaşım da dahil sakallı daha çok yakışacağını düşünüyorum bana ama abiminki gibi köse olmakta istemiyorum ikisi de olunca bir genetik mi dedim açıkcası. Ne manada daha iyi açıklar mısınız?

Ben 11 yaşındayım 12 ye gircem bildiğin koskoca bıyığım var normal mi? Ve sakal hangi yaşlarda çıkar?
Şaka mı? :D O bünyeden bünyeye değişir. Benim arkadaşımın 8. sınıfta sakalları çıkmaya başlamıştı. Benim 9-10. Sınıf arası başladı. Senin daha erken, daha geç de başlayabilir. Bünye meselesi kısacası.

Şaka mı? :D O bünyeden bünyeye değişir. Benim arkadaşımın 8. sınıfta sakalları çıkmaya başlamıştı. Benim 9-10. Sınıf arası başladı. Senin daha erken, daha geç de başlayabilir. Bünye meselesi kısacası.
Şaka değil tamamdır sağol.

Ben de seninle yaşıtım, benim de çıkıyor hafiften. Makineyle kestim direk. Jiletle kesmeni önermem çok sertleşir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,853
Üyeler
192,816
Son üye
enesars
Geri