Arama sonuçları: *

1. BurakAkgn

Gainer ile kilo alır mıyım ?

hocam spor yapmıyorsan arkadaşın dedigi gibi yag alırsın kilo almak istiyorsan herkesin yaptıgı gibi kalori açıgı yapman gerekir yani vücudun günlük 1600 kaloriye ihtiyaç duyuyorsa sen 2000 kalori alarak kılo alırsın gainer ise çok kalori içerir
  2. BurakAkgn

Gainer ile kilo alır mıyım ?

günlük alman gereken kaloriyi azaltır yani bunu alıcaksan yanında düzgün beslenmen lazım
  3. BurakAkgn

Görüştüğüm iki doktor da protein tozunun zararlı olduğunu söyledi

eger tarihi geçmişse kalp çarpıntısı yaptıgı dogru fakat geçmemişse sorun olmaz o kadar insan kullanıyor sonuçta
  4. BurakAkgn

yani spor yapan birisi olarak birde ekonomiden dolayı para sıkıntısından etten alıcagın proteini protein tozundan alıyorsun bu da kas gelişimi olumlu yönde etkiliyor. ve tabikide bu tür maddeleri kullanırken 1 ay kullanıp 1 ay ara verme gibi şeyler riski azaltıyor. sen protein tozu kullanmak...
  5. BurakAkgn

bende kullanmak istedim ama böbreklerden kullanamadım. bence az bi doz alınacagı için zarar vermez dogal bir madde zaten
  6. BurakAkgn

Kreatin bana zarar verir mi?

sanırım haklısın onun yerine kullanabilecegim bir şey varmı?
  7. BurakAkgn

saglık ocagına gidip sormayı planlıyorum teşekkürler cevap için
  8. BurakAkgn

teşekkürler
  9. BurakAkgn

18
  10. BurakAkgn

arkadaşlar öncelikle selamlar yaklaşık 3 4 aydır spor yapıyorum. cogu sporcununda kullandıgı gibi kreatin kullanmak istiyorum. fakat doguştan gelen atnalı böbrek denilen bi rahatsızlıgım var bu rahatsızlık günlük hayatımı etkilemiyor. sadece 2 böbrek alt bölgelerinden birleşmiş durumda ve 1...
  11. BurakAkgn

yağ oranım %3 ya da daha düşük çıkıyor en güvenilir ölçen site hangisi

spor salonlarında ölçüm aletinde çorapları çıkart derler genelde
  12. BurakAkgn

kilo almak için en çok ne yemeliyim?

ögünümü artırmaya çalışacagım yardımlarınız için sagolun
  13. BurakAkgn

sigara kullanmıyorum günde 3 ögün yiyorum düzenli ve saglıklı beslenmiyorum malesef tatlı ile aram iyidir ama çok da yemem
  14. BurakAkgn

selamlar 2 gündür spora gidiyorum üstüne evdede spor yapıyorum sporla birlikte dogal olarak kalori yakıyorum kilom 50 165 boyundayım malum kilom çok az kilo almak için en çok ne yemeliyim yada neler çok kilo aldırır önerileriniz için teşekkür ederim
  15. BurakAkgn

Biontech aşı sonrası ateş ne zaman düşer

arkadaşlar sabah 2.doz aşı oldum eve geldigimde bir sorun yoktu . akşama dogru kolum agrımaya başladı uyudum uyandıgımda mide bulantısı,ateş ve baş agrım vardı sizce ne yapmalıyım birde kusma istegi gelince kendimi tutmalımıyım? veya ateş kaç saate düşer?
  16. BurakAkgn

Biontech sonrası duş aldım

arkadaşlar bugün 2.doz aşımı oldum eve 6 7 saat sonra duş aldım bir sorun olurmu internette yazanlara göre 1 gün boyunca duş almamak gerekliymiş bir sorun olur mu ya da yarın doktora gitmelimiyim?
Top Bottom