Arama sonuçları: *

1. C

MR nasıldır rahatmıdır

baya sesli tavisyem yattığınız zaman başınızı hafif döndürün diğer elinizle de bi kulağınızı kapatın hafiften ve haraket etmeyin. tabi eğer kafanızdaki bir şey için girmiyorsanız onu bilemiycem. ben dizim için girmiştim ve öyle yapmama bir şey demedi ordaki arkadaş
  2. C

2 Ayda 10 Kilo Zayıflayabilir miyim?

Bence 10 değil 3-4 kilo ver. Yağın varsa kas yap.
  3. C

3 Ayda 35 Kilo Verdim

10 kilo vermem lazım ancak bırak sporu oyun oynamaya bile üşeniyorum. Hayat bıkkınlık verdi artık(daha doğrusu pandemi dönemi)
  4. C

Kılların Uzun Bir Süre Çıkmaması İçin Başka Bir Yol Varmı ?

Makineyle kes gitsin bir şey olmaz. Jiletle kesme sertleşir. Ben de 16 yasındayım, 1 seneden fazladır makineyle kesiyorum bir şey yok gayet normal. Sakal kesmeye de başladım.
  5. C

Sakalım Çıkıyor Ne Yapmalıyım?

Ben de seninle yaşıtım, benim de çıkıyor hafiften. Makineyle kestim direk. Jiletle kesmeni önermem çok sertleşir
  6. C

Günlük Kaç Saat Bilgisayar Başında Kalıyorsunuz?

7 saat ders 2 saat de oyun toplam 9 saat.
  7. C

Tansiyonum çok yüksek

21/17 olsa şuan baygın veya ölmüş olurdun veya başka bir belirti hastaneye gidip orda ölçtür bir de. makine yanlış yüksek ihtimalle. ama garnatiye bırakma direk doktora git
  8. C

Sizce boyum çokmu uzun ?

moral bozmayın. sağlıklı beslen. ben dünyada en çok süt içmiş insanımdır belki. hala seve seve süt içerim. benim boy atmam durdu mesela artık max 1.82 olurum senin de boyun artar.
  9. C

Sizce boyum çokmu uzun ?

boy/kilo normal. önemli olan yağ kas vs onlar. 15 yaşındayım 1.80 ve 75 kiloyum ben de :D
  10. C

Xiaomi Ekran Gözlüğü Kullanan Var mı?

aynen öyle. kendim gidip gözlükçüde yaptırırım yüksek ihtimalle.
  11. C

pahalı hocam malesef. ucuzlarının yorumlarında hep çerçeve çıktı vs diyor. bi ara gözlükçüye gidip alıcam gibi. 1613630891 öyle yapabilirim uyguna gelir
  12. C

var da dersler 3 de bitiyor benim yasak da 4 de bitiyor :D
  13. C

monitörün kendi ayarı varmış. ancak aşırı sarartıyor ya. gözlük mü alsam böyle bi deniycem ona göre. teşekkürler
  14. C

yeni konu açınca daha çok bakılır diye düşünmüştüm. 1613630386 telefonda kullanıyorum da monitörde var mı bakayım.
  15. C

https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-cep-telefonu-bilgisayar-ekran-gozlugu-mavi-isin-korumali-gozluk_pdp_629997743 bu gözlükten kullanan var mı aranızda? var ise yorumunuzu belirtir misiniz? veya herhangi bir mavi filtreli gözlük kullanan varsa önerirse sevinirim.
  16. C

Bilgisayar başında göz ağrıması

ekranla aramda 2 karıştan fazla mesafe var. parlaklık 35 de kısık baya. yüksek parlaklık sevmem zaten. o gözlüklerden alıcam gibi duruyor.
  17. C

almışken kaliteli bir şey alıcam ben uzun süre kullanırım. Xiaomininkiler var hem garantili. ucuzlara bakıyorum da bir süre sonra çerçeve falan çıkıyomuş 1613629924...
  18. C

kullanıyor musunuz siz? kullanıyorsanız önerir misiniz?
  19. C

gözlerim kızarıyor. hem ders hem oyun. pc başında gözlük var mıdır takınca rahatlatır falan öneriniz?
  20. C

Saçımdaki Kepek Sorununu Nasıl Çözerim?

sorun olmaz. kepek önleyici şampuan kullanın ve saçınızı günlük tarayın. çeşitli saç kremleri de kullanın
Top Bottom