Neler Yeni

MR nasıldır rahatmıdır

_berdan_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
_berdan_
merhabar emara gireceğim fakat klostrofobim var beynim çekilicek Rahatmıdır giren kişiler bi yazabilirmi
Ben gecen hafta medic*na a da girdim tek sıkıntı kafana birsey takiyorlar ve onu cikaramiyorsun elind birsey veriyorlar kotü olursan diye. Sesler bi tık urkutucu geliyordu ilk basta sonra alisiyorsun :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Talha Açıkgöz
merhabar emara gireceğim fakat klostrofobim var beynim çekilicek Rahatmıdır giren kişiler bi yazabilirmi
İlk başlarda sağır olcan sonra alışcan ilk başta baya bi korkcan rahat ol kafanı kıpırdatmaman gerekiyor iğne yapıyorlar MR sırasında sonra bitcek dd:

majorw0w

80+ Silver
Maske ile kapalı mr a girdim Allahtan sadece boyun için çektirdim yoksa en az 30 dk kalacaktım. Başka şeyler düşün yoksa sıkıntı yaşarsın

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
baya sesli tavisyem yattığınız zaman başınızı hafif döndürün diğer elinizle de bi kulağınızı kapatın hafiften ve haraket etmeyin. tabi eğer kafanızdaki bir şey için girmiyorsanız onu bilemiycem. ben dizim için girmiştim ve öyle yapmama bir şey demedi ordaki arkadaş

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
Rahatsiz değil, rahatsizsa bile saglik sorunun varsa girmek zorundasin lami cimi yok

_berdan_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
_berdan_
Ben gecen hafta medicana a da girdim tek sıkıntı kafana birsey takiyorlar ve onu cikaramiyorsun elind birsey veriyorlar kotü olursan diye. Sesler bi tık urkutucu geliyordu ilk basta sonra alisiyorsun :D
5. Dakika da aklima yangın ciksa deprem vs olsa geldi :D (akıl sagligini kaybet)

Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Talha Açıkgöz
Nerden baksan 7 8 kez girmisimdir bir yarım mr var bide tam vücut giren var 2 side çok sesli ve gözünü acmamani isticekler eğer gözünü kapatma sorunun varsa senin için baya zor çünkü aşırı sesli bir alet ama gözünü kapatıp dayanirsan he bide hareket etmicen asla
Bana öyle bişi demediler sadece kafanı kıpırdatma dediler

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,492
İsim
Mert Can Ergün
kafanı kıpırdatmanı ve vücudunu kıpırdatmacan girmeden önce metal parçalarını çıkartman gerek biraz sesli çalışıyor

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,068
İsim
göksel yurtcan
gözünüzü kapatın zevkli oluyor hocam ama değişil değişik sesler çıkarıyor

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru