Arama sonuçları: *

1. CesarVialpando

Cümle kurarken düşünemiyorum

Kitap oku ve sosyalleş
  2. CesarVialpando

Kilo alamıyorum boy 1.70 kilo 45

Öğünleri sıklaştır, ara ara bol bol karbonhidrat al (makarna, pilav, bulgur, noodle vs.). Ayrıca her sabah aç karına sarımsak ye. Bağırsak kurdu sorunun varsa dökmene yardımcı olur.
  3. CesarVialpando

Muhabbet Kuşu Kanat Altı Enfeksiyonu

Gerek kalmadı hocam kuş gözümün önünde can çekişerek öldü. Konu kapanabilir.
  4. CesarVialpando

Kabarık değil ama kalbi de çok hızlı atıyor hocam. 1723841900 Yok sırtını kasıyor sadece.
  5. CesarVialpando

Etti evet. Eğer kuş sağ çıkarsa bir hafta sonra kontrol var.
  6. CesarVialpando

Bazen açıyor bazen kapatıyor. Tüyleri kabarık değil normal halde şu an. Kanatları da açmış öyle bekliyor. Arada sırtını gagalıyor. Umarım ilaç etkisidir diyeceğim de ben sadece kendimi avutuyorum bence.
  7. CesarVialpando

Valla yoktu, varsa da belli değildi. Hayvan da canlıydı yani durgun değildi hiç. O yüzden de hiç anlamamış olabiliriz. Şişlik kızarıklık yok, enfeksiyonlu ve tüyleri dökülmüş bir halde orası.
  8. CesarVialpando

Valla enfeksiyon dediler hocam. Yem de yemedi son bir saattir. Arada kanatlarını açıyor şimdi kafesin dibinde öylece bekliyor. Gidici gibi, daha da hayvan almam eve. 1723841117 Utanmasam ağlayacağım valla.
  9. CesarVialpando

Valla ilaçları verdik, şimdi hareket bile etmiyor. Nefes alış verişi de değişti. 1 saat önce böyle değildi. Ya ilaçlar etki etti ondan ya da ölecek heralde ben kendimi avutuyorum.
  10. CesarVialpando

4 yıllık bir muhabbet kuşumuz vardı. Sabahına iyi bir şekilde bıraktığım hayvan akşamında baygın ve sağ kanadının altındaki tüyler epey bir dökülmüş haldeydi. Kuşçuya sorduğumuzda direkt bir şekilde öleceğini söyledi. Daha sonra veterinere gittik ve öyle bir şeyin olmadığını söyledi ve 3 tane...
  11. CesarVialpando

Hap yutamıyorum? Ne yapmalıyım?

''Önce bir pet şişe suyu alabilir ya da plastik bir şişeye su doldurabilirsiniz. Hapı ağzınıza aldıktan sonra su şişesini dudaklarınızla kavrayarak ağzınızı sıkıca kapatmanız gerekir. Şişeden suyu içerken, bebeklerin meme emmesi şeklinde emerek içmeye çalışmalısınız.'' Bu yöntem ilk zamanlarda...
  12. CesarVialpando

Hap yutamıyorum? Ne yapmalıyım?

Kanka aynısını ben de yaşadım zamanında. Küçük haplardan yutmaya çalış önce; sonra alışırsın :D
  13. CesarVialpando

Sivilce İçin Krem Önerisi

Doktora da gittim de, verdiği ilaçlar bitiyor neredeyse ama faydası pek olmadı.
  14. CesarVialpando

Sivilce İçin Krem Önerisi

Soru yukarıda.
  15. CesarVialpando

Ben Aldırmak Paralı Mı?

Ben aldırmak paralı mıdır? Yoksa sigorta karşılıyor mu? Ve bir zararı var mı?
  16. CesarVialpando

180 Cm 70 Kg'yim Ama Zayıfım

Yo şu an kamburluk sorunum yok zaten. Sert zemine uzanma işi dediğin gibi işe yarar mı gerçekten? 1674634527 Bir de nasıl kilo alabilirim bilgili gibisin bu konuda yardımını almak isterim.
  17. CesarVialpando

Yok birkaç ay önce uğraşıyordum da şimdi uğraşmıyorum.
  18. CesarVialpando

10 kilo çok değil mi? Benimle aynı boyda 80 kilo arkadaşım var ordan biliyorum.
  19. CesarVialpando

Yok hocam tişörtsüz olarak kastetmiştim. 1674633623 Benden daha zayıf adamlar tanıyorum hocam ama onlar bile daha iyi duruyor.
  20. CesarVialpando

20 yaşındayım. 180 cm'yim ve kilom gün içinde 69-70 arasında değişiyor duruma göre. Kime sorduysam kiloma iyi diyor. Ama şöyle bir sorun var (ki bu durum çocukluğumdan beri böyle). Kaburga kemiklerimin altı (ucu) devamlı çıkık. Güvercin göğsü diye tahmin ettiyseniz hayır, o da yok. Benimle aynı...
Geri