CesarVialpando
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 757
Soru yukarıda.
Doktora da gittim de, verdiği ilaçlar bitiyor neredeyse ama faydası pek olmadı.Hocam doktora gözükmenizde fayda var buradaki önerilerden ziyade. Fakat kendim AcneMix kullanıyorum.
Hocam bende başta devlet hastanesine gitmiştim faydası olmadı, sonra Üni. hastanesine gittim 2 haftada fayda etti.Doktora da gittim de, verdiği ilaçlar bitiyor neredeyse ama faydası pek olmadı.
Tetradox yanında acnemix faydalı. Ama kalıcı tedavi sunmuyor. Eylülde beni roactan tedavisine başlatıcak doktorumHocam bende başta devlet hastanesine gitmiştim faydası olmadı, sonra Üni. hastanesine gittim 2 haftada fayda etti.
Mümkünse diğer hastanelerdeki doktorlara görünmenizde fayda var.
Hocam 3-4 aydır kullanmıyorum öncekine göre çok daha az çıkıyor ve iltihaplı sivilce azaldı bayaTetradox yanında acnemix faydalı. Ama kalıcı tedavi sunmuyor. Eylülde beni roactan tedavisine başlatıcak doktorum
Öyle oluyor ama sonra bende sivilceler tekrar çıktı şuan yaz olduğu için doktor roactan başlamadı. Bende iltihaplı nodüller mevcut sırtımda izleri vs var. Sadece yüze etki ediyor benim genel yüzüm ve sırtım sıkıntılı.Hocam 3-4 aydır kullanmıyorum öncekine göre çok daha az çıkıyor ve iltihaplı sivilce azaldı baya
Benimde sırtımda var da onun için doktora gitmedim, fakat AcneMix'e sürekli ara veriyorum ben 1-2 kere kullanıp.Öyle oluyor ama sonra bende sivilceler tekrar çıktı şuan yaz olduğu için doktor roactan başlamadı. Bende iltihaplı nodüller mevcut sırtımda izleri vs var. Sadece yüze etki ediyor benim genel yüzüm ve sırtım sıkıntılı.
Ara vermezsen daha iyi olur cilt onu emiyor iltihabı ve sivilce neden olan bakterileri temizliyor. Faydalı krem fakat benim gibi cildi sivilceye yatkın insanlar için geçici çözümBenimde sırtımda var da onun için doktora gitmedim, fakat AcneMix'e sürekli ara veriyorum ben 1-2 kere kullanıp.