Neler Yeni

Sivilce İçin Krem Önerisi

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
Soru yukarıda.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam doktora gözükmenizde fayda var buradaki önerilerden ziyade. Fakat kendim AcneMix kullanıyorum.

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam doktora gözükmenizde fayda var buradaki önerilerden ziyade. Fakat kendim AcneMix kullanıyorum.
Doktora da gittim de, verdiği ilaçlar bitiyor neredeyse ama faydası pek olmadı.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Doktora gitmeni tavsiye ederim. Ben cleocin T kullanıyorum.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Doktora da gittim de, verdiği ilaçlar bitiyor neredeyse ama faydası pek olmadı.
Hocam bende başta devlet hastanesine gitmiştim faydası olmadı, sonra Üni. hastanesine gittim 2 haftada fayda etti.

Mümkünse diğer hastanelerdeki doktorlara görünmenizde fayda var.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Tetradox yanında acnemix faydalı. Ama kalıcı tedavi sunmuyor. Eylülde beni roactan tedavisine başlatıcak doktorum
Hocam 3-4 aydır kullanmıyorum öncekine göre çok daha az çıkıyor ve iltihaplı sivilce azaldı baya

melidoas6

80+ Silver
Hocam 3-4 aydır kullanmıyorum öncekine göre çok daha az çıkıyor ve iltihaplı sivilce azaldı baya
Öyle oluyor ama sonra bende sivilceler tekrar çıktı şuan yaz olduğu için doktor roactan başlamadı. Bende iltihaplı nodüller mevcut sırtımda izleri vs var. Sadece yüze etki ediyor benim genel yüzüm ve sırtım sıkıntılı.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Öyle oluyor ama sonra bende sivilceler tekrar çıktı şuan yaz olduğu için doktor roactan başlamadı. Bende iltihaplı nodüller mevcut sırtımda izleri vs var. Sadece yüze etki ediyor benim genel yüzüm ve sırtım sıkıntılı.
Benimde sırtımda var da onun için doktora gitmedim, fakat AcneMix'e sürekli ara veriyorum ben 1-2 kere kullanıp.

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak

melidoas6

80+ Silver
Benimde sırtımda var da onun için doktora gitmedim, fakat AcneMix'e sürekli ara veriyorum ben 1-2 kere kullanıp.
Ara vermezsen daha iyi olur cilt onu emiyor iltihabı ve sivilce neden olan bakterileri temizliyor. Faydalı krem fakat benim gibi cildi sivilceye yatkın insanlar için geçici çözüm

Top Bottom