Arama sonuçları: *

1. Covid19

Çenede Geçmeyen Leke

Kardeşim önerebilir misin ben İstanbuldayım şuanda ilaç tedavisi görüyorum bayağı sivilcelerim azaldı ama izler kalacak gibi gözüküyor geçmezse dediğin yere gidebilirim.
  2. Covid19

(Çözüldü)

Merhaba mübarek kardeşim,öncelikle şunu belirtmeliyim ki omuz sakatlıkları bu sporun baş belasıdır.Ters bir hareket yapmış olabilirsin,omzunu incitecek derece ağır kilo kaldırmış olabilirsin gibi bir sürü etken olay bulunmakta.Ancak bu düşünceni çok yanlış buluyorum,eğerki geriye gitmeyeyim diye...
  3. Covid19

ZMA ve T-Prıme Arasındaki Fark Nedir ?

https://proteinocean.com/zma https://proteinocean.com/tprime?boyut=1-kutu ZMA alacaktım böyle bir vitamini görünce içeriğini inceleyeyim dedim ve içinde ZMA'da bulunan vitaminlerin hepsinin yanı sıra ayrıyeten d,,demir dikeni ve ekstralar var,bunu alsam daha mı iyi sanki tam anlayamadım anlayan...
  4. Covid19

8 saat diyeti ile kilo verme serüvenim

Usta öyle yok 3 haftada 15 kilo verdiren yok 2 haftada 5 kg yağ yakan tabirlere hiç takılmayın,süreklilik ve kararlılık çok önemli 3-4 ay kalori miktarı hesabı yaparak gidersen istediğin kilonunda altına inersin daha aşağılarada inersin yeterki sıkılmayacağın şekilde diyet yapmaya özen göster:
  5. Covid19

L carnitine mi preworkout mu?

Ya tavsiye edilebilir ama çok pahallı bence preler bunun yerine birazcık kahve ve l-karnitin içsen yeteceğini düşünüyorum.Şuanda sakatlık sonrası ben de ufak bir kardiyo dönemine girdim kahve ve l-karnitin kullanıyorum uykumu aldığım sürece çok güzel etki ediyolar.Ancak fiyatı senin için sorun...
  6. Covid19

L carnitine mi preworkout mu?

L-karnitin kullanabilirsin ama tek başına hiç bir supplement işe yaramaz,yanında yediğine içtiğine dikkat etmelisin.Ayrıca vücudunu bilmiyorum ama ağırlık kaldırdıktan sonra kardiyo yaparsan daha iyi olabilir.İmkanın var ise sabahları aç karnına l-karnitin içtikten sonra kardiyo yaparsan iyi bir...
  7. Covid19

Vitamin Testleri Nerede Yaptırılır ?

Soru başlıkta,Aile Hekimine gittim yapmıyolarmış.Buna bakan devlette herhangi bir bölüm vs. var mıdır ?
  8. Covid19

515,89 TL'ye hem protein tozu hem BCAA aldım

Valla kardeşim hiç bir firma gelipte ya bizim ürünümüzün içinde kreatin var saç döker demez.En doğrusu git internetten youtubeden sporculardan izle.Prof.Sporcuların %90-95'i genetiğinizde saç dökülmesi var ise kreatin kullanımı bu saç dökülmesini daha erken yaşlara çekebilir diye söylüyor ki...
  9. Covid19

Valla kardeşim bilmiyorum ama 12gr bir porsiyonda şeker oranı diğer markalara oranla çok çok yüksek ayrıca kreatinde var içinde genetiğinde saç dökülmesi varsa daha erken dökülebilir saçların dikkat et. BCAA'yı ekstra almana gerek yoktu zaten çoğu protein tozunun içinde var ve günlük tavuk vs...
  10. Covid19

Bu markayı alacağına git tavuğa yatır paranı hem daha fazla protein almış olursun hem de sağlıklı bir şekilde beslenirsin.
  11. Covid19

kas ağrısını nasıl geçirebilirim

Yarın antremanın olması bir şeyi değiştirmez.Eğerki 3 haftadan sonra spor yaptıysan ve kasların ağırıyosa yüksek ihtimalle hamlamışsındır ve yarına kadar ağrıların geçmez ise antremana gitmeyip vücuduna zaman verip dinlendirmelisin.Ancak 3 haftadır kas ağrım var diyorsan (tam anlayamadım) bir...
  12. Covid19

Kullandığım protein tozlarının tadını planlıyorum

Aga bu protein ocean kullanılır mı hiç duymadım bu markayı kötü bir yanı falan olmasın ? Birde 30 gramında kaç gr protein bulunduruyor ?
  13. Covid19

13 Yaşındayım 172 CM Boyunda ve 76 Kiloyum! Nasıl Kilo Verebilirim?

Kardeşim 1 hazirandan itibaren hemen spora başlıyosun haftada 3 ile 5 gün arası ister belediyede yazıl spora istersen özel bir yere git farketmez.Günlük 1.5 lt su iç en az.Ev yemekleri ye abur cubur yeme dışarıdan cola,ice tea gibi içecekler içme.Sana burda yemek olarak nasıl davranman...
Top Bottom