Arama sonuçları: *

• Users: DefKot
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. DefKot

6 Ay tarihi geçmiş sade patates cipsi zehirlermi ?

2 bardak ayran içtim akşam yemeğinde
  2. DefKot

6 Ay tarihi geçmiş sade patates cipsi zehirlermi ?

7-8 tane yedim bişey olurmu acaba diye endişelendim ama olmaz herhalde, varmı hiç tarihi geçmiş cipsi falan yiyen ? 6 ay bir de siz siz olun mahale bakkalından bir şey almayın destek olalım diyoruz market yerine bakkala gidiyoruz adam bize 6 ay tarihi geçmiş ürün satıyor
  3. DefKot

Diş yutulursa ne olur ?

Organlara falan zarar verir diye bilgiler dolaşıyor internete, hastaneye gidip film çektirmeyi düşünüyorum
  4. DefKot

Diş yutulursa ne olur ?

Alt ön dişlerimin birinin önünde küçük bir diş artığı gibi bir şey vardı ama şimdi yok ne oldu bilmiyorum dişimi fırçalarken farkettim, zeytin kabuğundan biraz daha küçük bir diş parçasıydı, dişimi fırçalarken mi düştü yoksa yutumu bilmiyorum, yutulursa bir şey olurmu hiç daha önce böyle veya...
  5. DefKot

Hap olan ilaçları yutamıyorum

Doktor bir kaç tane ilaç verdi biri orta boyda biri küçücük boyda falan ama yutamaya cesaret edemiyorum ateş basıyor terliyorum başıma ağırlık geliyor halsizleşiyorum kalbim hızlı hızlı çarpıyor çok saçma bir şey ya önceden yutuyordum ama son 7-8 yıldır hiç adam akıllı hap yutmadım bu durumu...
  6. DefKot

mastürbasyon gerçekten zararlı mı

Unutkanlık Yapıyor 1677617009 Unutkanlık Yapıyor
  7. DefKot

Tarihi geçmiş tutku yemek

Biraz önce açtım tutku yiyim dedim 1 tane aldım görünüşünde hisiyatında hiçbirşey yok yedim hafif bayat geldi tarihine baktım 30 gün civarında geçmiş sadece 1 tane yedim bişey olurmu ? Olmaz herhalde
  8. DefKot

İçimdeki intihar dürtüsünü nasıl durdurabilirim?

Tamam çalış ama sana tavsiyem evde tek çalışma bir dershaneye ya da halk eğitim kursuna git. Hayattı gör sabah dışarı çık ekmek alabilmek için çöpten birşeyler toplayan insanları gör, ailesine yardım etmek için bir yerde 17-18 yaşında gençlerin asgari ücrete nasıl köpek gibi çalıştığını gör, eve...
  9. DefKot

Kanka beni sakın yanlış anlama ama sanırım sen son zamanlarda evde fazla vakit geçirip hayattı fazla rahat yaşamışsın. Doğrumu ? Yokmu bir amacın bir hedefin ? Niye intihar etmek istiyorsun ?
  10. DefKot

Alakası bile yok. Sen takıntı yapmışsın, "Bu ilacı azaltım aklıma artık intihar düşüncesi gelecek" diye takmışsın yok öyle bir saçmalık. Beynin de normal senin şu saçma sapan her denilene inanmayın. Senin kullandığın gözünde çok büyütüğün ilacın da bilmem kaç katı daha etkili uyuşturucu maddeler...
  11. DefKot

Bu hayatta herşeyin bir bedeli var, şuan geçirdiğin kötü günler gelecekte geçireceğin iyi günlerin bedeli.
  12. DefKot

1 defaya mahsus nargile içmek

Kuzenim var her gün kendi yapıp içiyor zarar verse ona verirdi
  13. DefKot

Yanan kalorifer peteğinin üzerinde unutulmuş ilaç içilir mi ?

Pazar günü bir de yenisini de alamıyorum, çıldırıcam ya. 1669550607 Kızdım hepsine zaten niye bu evde leyla gibi dolaşıyonuz, iş yapıyorsunuz diye
  14. DefKot

Yanan kalorifer peteğinin üzerinde unutulmuş ilaç içilir mi ?

Bir kaç saat şurup peteğin üzerinde unutulmuş, kim koydu bilmiyorum evde beyni ile hareket eden yok sanki herkes bir köşeye beynini çıkartıp koyarak hareket ediyor, şurup ısınmıştı içmedim ama pazar bu gün yenisini de alamıyorum içsem bir şey olurmu sizce ? Isıtıp ilaç içeni duymuştum
  15. DefKot

Bilek güreşi sonrası çıkan ağrılar

Kopartır atırırsın bi yerini bu kadar zorlama, bana da olmuştu çok sağlam bi çocuk vardı onunla yapmıştım ne ben onu yıktım ne o beni yıktı ama bileğim kolum omuzum boynum kasılmıştı ağrıdı bir kaç gün sonra geçmişti, çok kötü oluyor o ağrıda
  16. DefKot

Su yüzünden zehirlendim

Geçmiş olsun
  17. DefKot

15 yaşından sonra boy ne kadar uzar

Uzayabilirsin, uzamaya da bilirsin
  18. DefKot

Türkiye'yi saran yeni tehlikeli sivrisinek türü

Çok agrasif sokuyormuş o yüzden ciddi şekilde zarar veriyormuş cilde 1662937789 Bi mülteci sivrisinek eksikti o da oldu
  19. DefKot

Türkiye'yi saran yeni tehlikeli sivrisinek türü

Trakya bölgesi ve İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin her yerindeler.
Top Bottom