Arama sonuçları: *

1. DerratiX

tavuk pilav artık gitmiyor yardım ?

Acı biber turşusu veya Yağsız yoğurt olabilir. Bol karabiberde dökebilirsin. Ayrıca salata ile de tüketebilirsin.
  2. DerratiX

Yurtta Uyuyamama Problemi.

Yatağın rahat olmayabilir ya da oraya psikolojik olarak alışmamış olabilirsin. Kaç gün oldu orada uyumaya başlayalı? Önceden nerede kalıyordun?
  3. DerratiX

16 yaşındayım 1.5-2 yıldır boyum uzamıyor. Bundan sonra artık uzar mı?

Herkesin en cok uzadigi zaman farkli. Hala uzama ihtimalin var.
  4. DerratiX

Dünya ülkelerinin penis boyları

Tamam sen atma 18 yaş üstü atsın sadece
  5. DerratiX

Herkes çıkarsın göstersin biz donanımarşivi ortalamasını bulalım.
  6. DerratiX

ortalamayi dusuruyom beyler kusura bakmayin
  7. DerratiX

Deprem bölgesine gıda olarak ne gönderilir?

Konserve yiyecekler ve su gönderebilirsin. Su ihtiyacı çok kötü diye duydum hatayda.
  8. DerratiX

Günlerdir geçmeyen karın ağrısı...

Bağırsak veya böbreklerinizde bir sorun olmasın? Ya da psikolojik bir ağrı da olabilir son zamanlarda kötü bir şey yaşandı mı?
  9. DerratiX

Kedim kayboldu ve bir kaç gün sonra ameliyatlı olarak geri geldi.

O zaman senin kedin değil hocam o. Kısırlaştırmışlar işte. Üremesin diye.
  10. DerratiX

Kan testi olmaktan korkuyorum (kısacası iğneden ve hastaneden)

İlk gittiğimde bende korkmuştum. Kolum birazcık kalın o yüzden damar bulması zor. 10 dakika damar bulmaya uğraşmalarına rağmen öyle dayanılmaz bir acı yaratmadı. Biraz acıtıyor emin ol, ama kötü bir acı değil. Ondan sonra pamuğu bastırmayı bırakırsan olan acı 30 kat daha fazla mesela :D onu...
  11. DerratiX

Sürekli uykum geliyor

Rammsteinin şarkıları yavaş değil mi ya? ben hızlı bir şeylerden bahsediyorum daha çok.
  12. DerratiX

Sürekli uykum geliyor

Dinlediğin ve eşlik attığın şarkılardan 1-2 tanesini at bakalım.
  13. DerratiX

Sürekli uykum geliyor

Seni uykundan uyandıracak şarkılar dinlemende işine yarayabilir. Ya da şarkılara eşlik etmek.
  14. DerratiX

Sürekli uykum geliyor

O zamanda az uyuyorsun. 8-9 saat uyumayı dene. İnsanların uyku saat döngüsü 4 saatte bir tamamlanır. Ya 4 saat ya da 8 saat uyumayı dene.
  15. DerratiX

Sürekli uykum geliyor

15 saat uyursan tabi uykun gelir 7 saat veya 8 saat uyu kafi. Bu arada pc başında sıkılıyor olabilirsin. Sıkılmak aşırı uykunu getirir. Dışarı çıkıp koş bakalım biraz uykun gelicek mi o zaman.
  16. DerratiX

Depresyon ve İntihar Hakkında "Nedir" Sorusuna Kısa Cevap!

Depresyon belirtilerindeki birkaç madde her zaman depresyonla alakalı olmayabiliyor. Hepsinin bir arada olması lazım "belirti" denmesi için. Ders çalışmayan birisi düşük not alabilir ya da direkt beyin kapasitesi yetmiyordur, o yüzden başarısız olabilir. Imsomniaya sahip birisi aşırı yorgun...
  17. DerratiX

İntihar edeceğinizi söylediğinde aileniz nasıl yanıt verir?

oğlum sen mal mısın derler
  18. DerratiX

SİĞİLİN TEDAVİSİ NEDİR ?

aga bunun bilimsel bir açıklaması yok kimsede açıklayamıyor ama nedense okutunca düşüyor siğil. Bende aynı şekilde 2 senelik siğili okutarak düşürmüştüm.
  19. DerratiX

16 yaşında 1.73 boy kaç olur?

Peki herkesin hayatinda cok uzadigi bir sene olur, sende oyle bir sey oldu mu? Bence 175-177 arasinda kalirsin.
  20. DerratiX

16 yaşında 1.73 boy kaç olur?

Aile fertlerinin boylari nedir? Burada soylenecek her sey tahmini olur bu arada. 195'de cikabilirsin 175'de.
Top Bottom