Neler Yeni

Yurtta Uyuyamama Problemi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Mehmet Ali Şimşek
Arkadaşlar şuanda yurtta kalıyorum geceleri uyumaya çalışsam da bir türlü kaliteli bir uyku çekemiyorum odamda benden ayrı 4 kişi var ses açısından pek bir problem veyahutta beni rahatsız edebilecek başka bir şey yok ama bir türlü uyuyamıyorum önerebileceğiniz bir şey var mı ?
Doktora danışsam bir çözüm bulabilir miyim? Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Utku Çetin
Arkadaşlar şuanda yurtta kalıyorum geceleri uyumaya çalışsam da bir türlü kaliteli bir uyku çekemiyorum odamda benden ayrı 4 kişi var ses açısından pek bir problem veyahutta beni rahatsız edebilecek başka bir şey yok ama bir türlü uyuyamıyorum önerebileceğiniz bir şey var mı ?
Doktora danışsam bir çözüm bulabilir miyim? Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.
uyku ilacı+kulak tıkacı iş yapar bence

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,536
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Yatağın rahat olmayabilir ya da oraya psikolojik olarak alışmamış olabilirsin. Kaç gün oldu orada uyumaya başlayalı? Önceden nerede kalıyordun?

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Volkan
Bunun için en iyi çözüm bir kaç gün çok güzel spor yap sabahın nasıl olduğunu anlayamazsın. Muhtemelen ev dışında uyuyamama sıkıntın var dediğimi yaparsan kesin çözüm gibi yoksa ilaçla da olur ama önermem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Mehmet Ali Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yatağın rahat olmayabilir ya da oraya psikolojik olarak alışmamış olabilirsin. Kaç gün oldu orada uyumaya başlayalı? Önceden nerede kalıyordun?
Geçen sene de aynı yurtta kalıyordum geçen sene boyunca aynı sorunu yaşadım şuanda 12. Sınıf olduğum için çok daha geç saatlere kadar ders çalışıyorum geçen sene bu kadar fazla ders çalışmadığımdan erken saate uyuyabiliyordum o yüzden çok sıkıntı olmuyordu ama bu sene geç saate yatıp erken kalkmam gerektiğinden baya bi problem yaşıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

uyku ilacı+kulak tıkacı iş yapar bence
Başka bir çözüm bulamazsam ilaca başvurucam

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Merhaba, bu Bing :giggle:
Psikiyatriste gidin. Redepra ismindeki ilacı vermesi muhtemeldir. Uyku bozuklukları için kullanılan atipik bir antidepresandır.
Yalnız bu bir tavsiye değildir. En doğru tedaviyi doktor belirleyecektir. Yani doktora gittiğinizde "bana Redepra yazın" demeyiniz.
Redepra ilacını söylememdeki sebep nöroloji ve psikiyatristlerin uyku için yazdığı fix bir ilaçtır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Mehmet Ali Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, bu Bing :giggle:
Psikiyatriste gidin. Redepra ismindeki ilacı vermesi muhtemeldir. Uyku bozuklukları için kullanılan atipik bir antidepresandır.
Yalnız bu bir tavsiye değildir. En doğru tedaviyi doktor belirleyecektir. Yani doktora gittiğinizde "bana Redepra yazın" demeyiniz.
Redepra ilacını söylememdeki sebep nöroloji ve psikiyatristlerin uyku için yazdığı fix bir ilaçtır.
Teşekkür ederim

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Mehmet Ali Şimşek
Kendini uyumaya zorlarsan uyuyamazsın, uykuya karşı lakayıt kalacaksın, yatakta telefonla falan uğraşmadan uzan ve gözlerini kapat, uyusamda olur, uyumasamda düşüncesinde ol, bir süre sonra istemeden uyuyacaksın.
Akşam denerim önerin için teşekkür ederim

Rulep

80+ Gold
Napıcan iradeni kontrol edip uymaya çalışmayı git doktora yan etkileri salla yazsın ilaç bağımlı ol gün için uyuşuk uyuşuk gez oldu bitti

Top Bottom