Yurtta Uyuyamama Problemi.

Reaksiyon skoru
91
Arkadaşlar şuanda yurtta kalıyorum geceleri uyumaya çalışsam da bir türlü kaliteli bir uyku çekemiyorum odamda benden ayrı 4 kişi var ses açısından pek bir problem veyahutta beni rahatsız edebilecek başka bir şey yok ama bir türlü uyuyamıyorum önerebileceğiniz bir şey var mı ?
Doktora danışsam bir çözüm bulabilir miyim? Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Arkadaşlar şuanda yurtta kalıyorum geceleri uyumaya çalışsam da bir türlü kaliteli bir uyku çekemiyorum odamda benden ayrı 4 kişi var ses açısından pek bir problem veyahutta beni rahatsız edebilecek başka bir şey yok ama bir türlü uyuyamıyorum önerebileceğiniz bir şey var mı ?
Doktora danışsam bir çözüm bulabilir miyim? Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.
uyku ilacı+kulak tıkacı iş yapar bence

Yatağın rahat olmayabilir ya da oraya psikolojik olarak alışmamış olabilirsin. Kaç gün oldu orada uyumaya başlayalı? Önceden nerede kalıyordun?

Bunun için en iyi çözüm bir kaç gün çok güzel spor yap sabahın nasıl olduğunu anlayamazsın. Muhtemelen ev dışında uyuyamama sıkıntın var dediğimi yaparsan kesin çözüm gibi yoksa ilaçla da olur ama önermem.

Yatağın rahat olmayabilir ya da oraya psikolojik olarak alışmamış olabilirsin. Kaç gün oldu orada uyumaya başlayalı? Önceden nerede kalıyordun?
Geçen sene de aynı yurtta kalıyordum geçen sene boyunca aynı sorunu yaşadım şuanda 12. Sınıf olduğum için çok daha geç saatlere kadar ders çalışıyorum geçen sene bu kadar fazla ders çalışmadığımdan erken saate uyuyabiliyordum o yüzden çok sıkıntı olmuyordu ama bu sene geç saate yatıp erken kalkmam gerektiğinden baya bi problem yaşıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

uyku ilacı+kulak tıkacı iş yapar bence
Başka bir çözüm bulamazsam ilaca başvurucam

Merhaba, bu Bing :giggle:
Psikiyatriste gidin. Redepra ismindeki ilacı vermesi muhtemeldir. Uyku bozuklukları için kullanılan atipik bir antidepresandır.
Yalnız bu bir tavsiye değildir. En doğru tedaviyi doktor belirleyecektir. Yani doktora gittiğinizde "bana Redepra yazın" demeyiniz.
Redepra ilacını söylememdeki sebep nöroloji ve psikiyatristlerin uyku için yazdığı fix bir ilaçtır.

Merhaba, bu Bing :giggle:
Psikiyatriste gidin. Redepra ismindeki ilacı vermesi muhtemeldir. Uyku bozuklukları için kullanılan atipik bir antidepresandır.
Yalnız bu bir tavsiye değildir. En doğru tedaviyi doktor belirleyecektir. Yani doktora gittiğinizde "bana Redepra yazın" demeyiniz.
Redepra ilacını söylememdeki sebep nöroloji ve psikiyatristlerin uyku için yazdığı fix bir ilaçtır.
Teşekkür ederim

silindi

Son düzenleme:
Kendini uyumaya zorlarsan uyuyamazsın, uykuya karşı lakayıt kalacaksın, yatakta telefonla falan uğraşmadan uzan ve gözlerini kapat, uyusamda olur, uyumasamda düşüncesinde ol, bir süre sonra istemeden uyuyacaksın.
Akşam denerim önerin için teşekkür ederim

Napıcan iradeni kontrol edip uymaya çalışmayı git doktora yan etkileri salla yazsın ilaç bağımlı ol gün için uyuşuk uyuşuk gez oldu bitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,300
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri