Arkadaşlar merhaba bugün sizlere bahsetmek istediğim bir konu var ve çok mühim bir konu. Instagram'da bir arkadaş var ve sürekli Duolingo'yu kötüleyip ya...
Tanışmak ya da en azından konferanslarından birine katılmak nasip olmadı. Ülkenin kıymetli aydınlarından biriydi. Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı...
Kur'an eşsiz mucizelerle dolu ve bu kitabın bizzat kendisi başlı başına bir mucizedir zaten. Ancak bizim yönelmemiz gereken asıl mesele bugün İslam aleminin...
İ
İdeoloji parti meseleleriyle konunun hiç ilgisi yok. Müslümanım diyen isterse ömründe namaz kılmasın ama ahlaklı olsun Kur'an'ın gerçek İslam'ın istediği...
Şöyle örnek vereyim adam devleti soyuyor besmele çekiyor halkı soyuyor besmele çekiyor bunun peşinden gidenler haram yiyor ama yemeğe besmeleyle başlıyor...
Öyle olacak zaten şimdi elemanın teki çıkıp der ki, sen niye böyle olsun istiyorsun. Ulan ben böyle olsun mu diyorum gidişata bakarak olanı söylüyorum. En...
Bu sayılanlar İslam'a ters ve kötü şeyler tabi ama tr nin en beteri olmasının sebebi bunun çok ötesinde. İslam yerine büyük çoğunluk özellikle de farkında...
İran ve diğer Müslüman ülkeler olması gerektiği gibi İslami yaşamadı bunun bedelini ödüyorlar bakın bütün Müslüman geçinen ülkelere ulan hangisi refah...