Fani isimli üyenin son içerikleri

1. F

Askerde dayanamiyorum

Haci yaş kaç 18 ay diyorsun
  2. F

İlber Ortaylı hayatını kaybetti

Tanışmak ya da en azından konferanslarından birine katılmak nasip olmadı. Ülkenin kıymetli aydınlarından biriydi. Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun :(
  3. F

Keşke yapmasaydım dediğiniz hatalarınız var mı?

Eğer böyle düşünüyorsan iyi bir insansın. Keske imamhatibe gitseydim.
  4. F

Kovboy Mu Olmak İsteriniz Kızıldereli Mi

Olm kizildere ne la memleketin mi
  5. F

Karşıtlıklar konusu :)

Ulan bu ne saçma sapan iş böyle. Yani ya Siyonist olacaksın ya Arap milliyetçisi başka seçenek yok öyle mi?
  6. F

ALLAH IN İMZASI BİR MUCİZE KEŞFEDİLMİŞ OLABİLİR(test aşamasında)

Kur'an eşsiz mucizelerle dolu ve bu kitabın bizzat kendisi başlı başına bir mucizedir zaten. Ancak bizim yönelmemiz gereken asıl mesele bugün İslam aleminin durumudur. Neden bu haldeyiz diye bu soruyu kendimize sormadığımız için bin senedir perperişan olduk.
  7. F

Iran ve israil arasındaki AŞK (ihtiras, kıskançlık, intikam, tiyatro)

İ İdeoloji parti meseleleriyle konunun hiç ilgisi yok. Müslümanım diyen isterse ömründe namaz kılmasın ama ahlaklı olsun Kur'an'ın gerçek İslam'ın istediği bu. Bak tr ye kaç ahlaklı insan var işte o kadar Müslüman var.
  8. F

Şöyle örnek vereyim adam devleti soyuyor besmele çekiyor halkı soyuyor besmele çekiyor bunun peşinden gidenler haram yiyor ama yemeğe besmeleyle başlıyor sorsan Müslümanlar ama bu İslam mı sence? Hâşâ elbette değil. Böyle bir halkın Allah belasını vermesinde kimin versin?
  9. F

🔴SAVAŞ BAŞLADI🔴İsrail ve Amerika fiilen ortak bir şekilde İran Hareketine BAŞLADI!

Öyle olacak zaten şimdi elemanın teki çıkıp der ki, sen niye böyle olsun istiyorsun. Ulan ben böyle olsun mu diyorum gidişata bakarak olanı söylüyorum. En başta buna ben Müslümanın diyenlerin inanması lazım ki kur an ne dese tersini yapan bir toplumun iflahı mumkun mu?
  10. F

Bu sayılanlar İslam'a ters ve kötü şeyler tabi ama tr nin en beteri olmasının sebebi bunun çok ötesinde. İslam yerine büyük çoğunluk özellikle de farkında olmadan başka bir dine inanıyor ancak bu din İslam adı altında sirk dinidir. Şirkin ne olduğunu bilmediği sürece bu topluluğun bir geleceği yok.
  11. F

İran ve diğer Müslüman ülkeler olması gerektiği gibi İslami yaşamadı bunun bedelini ödüyorlar bakın bütün Müslüman geçinen ülkelere ulan hangisi refah içinde? Hepsi sürünüyor ve bunların en beteri de tr dolayısıyla en beteri de nihayetinde o olacak.
  12. F

🔴SAVAŞ BAŞLADI🔴İsrail ve Amerika fiilen ortak bir şekilde İran Hareketine BAŞLADI!

Tr inşallah İran gibi olmaz diyenler için kötü bir haberim var.
Geri