Arama sonuçları: *

1. D

Mr raporlamayi bilen var mı?

Merhaba. E nabizdan mr sonucum çıktı fakat yorumlatamadim. Doktor veya fizyoterapist arkadaşlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim
  2. D

Boyun ve sırtın birleştiği yerde hafif ağrı

Bu omuz ve kulak hizası aynı şekilde olmalı onu diyorsunuz değil mi
  3. D

Duvara dayalı yapmıyordum hocam dik durup kürek kemiklerini birleştirmiş şekilde yapıyordum fakat dediğiniz gibi duvara dayalı şekilde de yapacağım. İlginiz için teşekkür ederim.
  4. D

Hani dik durmam da bir problem yok hocam dik durabiliyorum fakat kas testi yapılmadi. Sadece kifozum arttığı için doğal olarak kafa az bir şey önde duruyor onu da bayadir bu chin tuck egzersiziyle halletmeye çalışıyorum
  5. D

Telefonumda görüntüsü var isterseniz atabilirim röntgen görüntüsünü.
  6. D

Anladım hocam peki bu düzleşme oluştuysa eğer röntgende her türlü gözükür mü? Çünkü başlarda ondan şüphelenip gidip çektirdim fakat düzleşme çıkmadı.
  7. D

Bende şu 5 ay öncesine kadar yoktu özellikle kamburlugumu ne zaman fark edip doktora gittiysem ağrı arttı. Her gün düşündükçe ağrı daha da artıyor. Psikolojik mi desen bilmiyorum ama duruş bozukluğumun olduğu kesin. Gittiğim iki doktor da tanı koyamadı birisi diyor boyun kasları güçsüz spazma...
  8. D

Arkadaşlar iyi günler. Aramızda fizyoterapist var mı bilmiyorum fakat bu boyun ile sırtın bırlestigi yerde ağrı hissediyorum hafif şekilde ve işin ilginci bende duruş bozukluğundan kaynaklı kamburluk ve bel çukurunda artış var. Belim ağrıdigi zaman da boynum ağrımiyor ilginç kısmı bu. Gezici...
Top Bottom