Arama sonuçları: *

1. E

18'den sonra boyum daha uzar mı?

Kemiklerin kapanmış 4 senedir uzamıyosan hastaneye gidip kapanıp kapanmadıhına bakabilirsin boyun gayet iyi bı arada bende 180im emin ol çok boy sırt ağrısı yapıyo
  2. E

19 yaşından sonra boy uzar mı?

en baba 2 3 cm uzarsın belki oda
  3. E

3 günde 1 tuvalete cıkıyorum

Vala ben bazen 3 günde birde çıkmıyom nereye gidiyo anlamadık kiloluda dehilim 70 kg
  4. E

R harfi peltekligi nasil duzelir

takip çok büyük sıkıntı hele kızlarla konuşurken bazen konuşasın oluyo ama konuşamıyosun bence üstüne gitsek çözeriz ama çok üşengecimm
  5. E

Kaynaştırma Raporu Hakkınd

yok okadar değil mesela benim arkdaş açıkta kalmış liseye girememiş rapor sayesinde kaynaştırma öğrencisi olarak girmiş senin arkadaşında kaynaştırma öğrencisi o liseyede zaten o rapor sayesinde girmiş
  6. E

vala sınavlar dağa kolay dağa fazla devamsızlık hakı tam bilmiyom sınıfta kalmama çok abartmamak lazım hiç gelmesen yada full 0 alırsan kalırsın yoksa çok zor kalmak bide ders alabiliyosun şart değil 1741539633 lgs yks hariç ama kaynaştırma öğrencisi diye liseye falan girebiliyolar bizim...
  7. E

Zaten öğrenme güçlüğü olan kişilere veriyo bi engeli olması lazım değil
  8. E

Dikat dağınıklık raporun olması lazım 1741527562 Ne kadar salıyosunuz birisi otizim birisi özürlü olman lazım demiş dersleriniz kötü ve anlamakta zorlanıyo olması lazım bu eğitimi yada raporu alabiliyorsunuz ve ila özel ders almanız gerekmiyo yakın arkadaşımdan biliyorum
  9. E

Kulaklık yüzünden kafamda göçük var geçer mi

bendede var 15 gün falan takmasan düzeliyo ben kulak içine geçtim iem kulaklık kulanıyorum 1 hafta oldu 1 hafta sonra geçek yüksek iğtimal geçen yazda vardı memlekete gidip gelince geçti hangi kulaklığı kulanıyosun 1737835069 deneyimli olduğumdan biliyom baş ağrısıda yapcak acilen kulak içine geç
  10. E

İlk Defa Üroloji Doktoruna Gideceğim Çok Utanıyorum!

yüksek ihtimal ağrı varsa avuçlar
  11. E

Penis kırılması yaşayan varmı

Reis bi doktora gitcenmi
  12. E

Su Cıcegı İzi Kalıcı Mı ?

vala normalde kalmıyo ama yüzde kalabilito benim tam anımın ortasında çıkmıştı hala izi var gören awp mi yedin diyo 1733350255 geçirdiysen geçmiş olsun o düzelmez estetik yapabilirsin oda sıkıntı takma
  13. E

Mastürbasyonu bırakıyorum 1.günüm

Reis yüksek ihtimal çok boş zamanın var kendine yapcak bişiler bul tahminen çalışmadını düşünüyorum çalış bu baya azaltır. Zaten bitirmek saçma sonuč olalar ihtiyac haftada 3 defa falan yapsan yeter
  14. E

Mastürbasyonu bırakıyorum 1.günüm

knk merak etim normalde kaç günde bir yapıyodun
Geri