Arama sonuçları: *

1. Earwven

İntihar edeceğinizi söylediğinde aileniz nasıl yanıt verir?

Kanka kusura bakma da böyle sorunların varsa git bi doktora. İkide bir intiharla ilgili konu açıyorsun, intihardan alıkoyacak oyunlar falan.
  2. Earwven

13 yaşımda 1.55 boyum var

Ben 15 yaşındayım, Aralık'ta 16 oluyorum. Boyum 1.78
  3. Earwven

...

Troll konu gibi geldi. Böyle bir durumda foruma konu açmak yerine ambulansı aramak bir insanın aklına nasıl gelmez :d
  4. Earwven

El Yıkamaktan Elleirmin Derisi İnceldi

Benim de hep elim çatladı. El kremi sürmek işe yarıyor.
  5. Earwven

Saç Uzatmak İsteyenler ve Saçı Uzun Olanlar / Saç Bakımının Önemi

Art arda 3 kere yıkamak saça zarar vermez mi ? Ayrıca hiç değilse 4 günde bir banyo yapman daha iyi olur. Ben 2-3 günde bir banyo yapıyorum. Müsait değilsem de sadece saçımı yıkar öyle dışarı çıkarım.
  6. Earwven

Babamın elini yavru sokak kedisi ısırdı

Yara küçük olmasına oranlı cidden fazla kanadı. Sabunla yıkayıp temizledik de ben ikna edip hastaneye gitmelerini sağladım bir şekilde :D 1619909726 Az önce aradı annem. İğne yapıyorlarmış bir şey yokmuş sanırım.
  7. Earwven

Ha yok, ben evdeyim annem ve babam hastaneye gittiler.
  8. Earwven

İşin ucu kuduza bi nevi ölüme kadar gidiyor. Önemli bir konu bence.
  9. Earwven

Evet tetanos aşısı oluyor da yavru kedi diye baştan sağmazlar umarım. 1619908670 Keşke köpek olsa, kediler daha sıkıntılı.
  10. Earwven

Dostlar tam uyuyacaktık ki bahçeden yavru kedi sesi duyduk. Babamla birlikte aşağı indik ve bidonun içine düşmüş kediyi oradan çıkartıp eve aldık. Eve aldıktan sonra babam kediye süt vermek isterken kedi babamın elini ısırdı. Babam elini sabunlu su ile yıkadıktan sonra havlu ile sardı. Şu an...
  11. Earwven

Mastürbasyondan kurtulamıyorum!

Ne zaman böyle hissedersen git elini tüpün üstünde 10-15 saniye tut ve sonra de ki "DAHA BUNA DAYANAMIYORSUN CEHENNEM BUNDAN DAHA SICAK!"
  12. Earwven

Bilim Kurulu Toplantısına 3 Saat Kaldı.Sizce Ne Gibi Kararlar Çıkacak ?

Var mı daha büyük çöken ? Bu sene daha da düşücek gibi :(
  13. Earwven

Bilim Kurulu Toplantısına 3 Saat Kaldı.Sizce Ne Gibi Kararlar Çıkacak ?

O sözlüler ne öyle bizim hocalar sözlülerle notlarımızı düşürüyor...
Top Bottom