Sen mucize eseri hayattasın. Burda bir tane kız fareyi kuyruğundan tutucam diye fareye yaklaştı fare döndü ısırdı 7gün hastanede yattı.Abartma la :d bu devirde kuduz mu kaldı. Eskidendi o.
Odada fare vardı öldürücektik sonra masanın üstüne atladı , ordan bende refleksle elimi attım yakalayım diye. Namussuz ısırdı attım bende :d
bir gelişme olursa yazarmısın ? geçmiş olsunHa yok, ben evdeyim annem ve babam hastaneye gittiler.
Ben değilde, fare beni ısırdı diye ölmüş olabilir.Sen mucize eseri hayattasın. Burda bir tane kız fareyi kuyruğundan tutucam diye fareye yaklaştı fare döndü ısırdı 7gün hastanede yattı.
Eğer kedi kanatacak kadar fazla ısırdıysa hastaneye gitmekte fayda var.
Yara küçük olmasına oranlı cidden fazla kanadı. Sabunla yıkayıp temizledik de ben ikna edip hastaneye gitmelerini sağladım bir şekildekanattımı ya o kadar? nasıl ısırdı? hemen sabunla yıkayıp temzledyseniz pek bişy olmaz bence.
Az önce aradı annem. İğne yapıyorlarmış bir şey yokmuş sanırım.bir gelişme olursa yazarmısın ? geçmiş olsun
bende kedi var, sokak kedisi evde kalıyo. kaç defa tırmaladı dişledi. henüz bi sorun olmadı.. anında yıkamak çok önemli.Yara küçük olmasına oranlı cidden fazla kanadı. Sabunla yıkayıp temizledik de ben ikna edip hastaneye gitmelerini sağladım bir şekilde
direkt pamuk ile yarayı tutaydınız sonra da bantlayıp hastaneye gitseydi reis izole bir şekildeYara küçük olmasına oranlı cidden fazla kanadı. Sabunla yıkayıp temizledik de ben ikna edip hastaneye gitmelerini sağladım bir şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Az önce aradı annem. İğne yapıyorlarmış bir şey yokmuş sanırım.