Arama sonuçları: *

1. E

Sivilce Sorunum Var.

benim tanıdığım var ama hakkaride olursa yazayım
  2. E

Muhabbet Kuşum kaşınıyor ne yapmalıyım

bizim kuşda aynı kendini çok kaşıyıp tüylerini döküyor malum kış mevsimine geçiyoruz mevsimsel geçişlerde normal
  3. E

Geniz eti buruna etkisi varmı?

Aynı durum bende de vardı çocuk yaştayken ameliyat oldum geçti bence doktora görün bi ameliyat olabiliyorsan ol en tertemizi
  4. E

:D

tamamdır elimden geleni yapacağım sağolun
  5. E

o konuya gelecek olursak dediğiniz gibi dışardan çok yerdim ama bu son 2 aydır cidden hiç iştahım yok sevdiğim kızı elde edememe korkusu tüm neşemi tüm hevesimi götürdü kendimi çok kötü hissediyorum ama dediğin gibi çok fazla dışardan yemek söylerdim haftada en az 2-3 defa dışardan yerdim
  6. E

boy 1.82 kilo 97 ve evet dediğiniz gibi tutunca yumuşaklık var
  7. E

Resim atamam ama direk şöyle info vereyim Kutay yanık gibiyim aynı 1705759562 Jinekomasti için şöyle bişey duymuştum ergenlikten sonra yavaş yavaş gidiyor diye duymuştum ama bilmiyorum doktora gitmedim daha önce bu konuda aileme gidip bi anda göğüslerim için doktora gidelim demem garip olur...
  8. E

Merhaba, erkek olmama rağmen göğüslerim aşşşırı derecede büyük vücudumla baya orantısız az buz göbeğimde var ama obez denilecek kadar değil yaklaşık 1 yıl spor yaptım ama salaklık yapıp beslenmeme dikkat etmedim o yüzden hiçbir işe yaramadı sırf göğüslerim büyük diye çocukluğumdan beri...
  9. E

13 yaş elektronik sigara

Kesinlikle bende katılıyorum
  10. E

yanlışıkla yanlış yere parfüm sıktım

Driverlar güncelmi hocam
Top Bottom