Arama sonuçları: *

1. E

Saç ektirdim soru alabilirim.

Sırf şu acıdan çekindiğim için gitmek istemiyorum. Düşünsene saatlerce kafanı iğne ile deldiklerini çin su işkencesi 1 bu 2
  2. E

20 adet saç teli normal mi

Bende aynı durumdayım. Açılma başladı yavaş yavaş. Kan testi verdim değerlerim normal dedi. İlaçlı şampuan önerdi kullanıyorum herhangi bir gelişme yok ama bilmiyorum.
  3. E

Kilo Alamıyorum ne yapmalıyım???

Tahlil yaptır. Serbest T4 değerin normalden daha yüksek gözükecektir yüksk ihtimal. Troitlerin hızlı çalışıyor olabilir.
  4. E

Gözüm ne zama düzelir?

Işığa Duyarlılığın artıyor. Yavaş yavaş geçiyor.
  5. E

Saç dökülmesini engellemek veya yavaşlatmak

Çok şikayet var Şikayet varda. O kadar kullanan arasında tabii ki o şikayet sayısı korkutacak bir şey değil. Egzemalı saça nasıl etki eder acaba
  6. E

Ciltte egzamaya ne iyi gelir?

Seberoik dermatit var bendede egzama Dercos şampuan kullanıyorum. Burun kenarları için bioderma kızarıklık kremi kullanıyorum nemlendiricisi oda iyi geliyor. Göğüs tarafımda var onun için bir şey kullanmıyorum ilerliyor gibi geldi ama bana bilmiyorum hayırlısı. Doktora gittiğimde 2 krem 1...
  7. E

geçmeyen öksürük nasıl geçer

Bende dahil etrafta bu şekilde nezle türü bir şey var. Antibiyotik, c vitaminli ilaç, öksürük şurubu ve burun spreyi verdi 2 günde iş yeri için rapor verdi yatıyor kullanıyordum. 2. gün öksürük haric diğerleri geçti.
  8. E

Boyum uzuycakmı nekadar uzar

Flod konudan ceza yiyeceksin tekrar tekrar aynı konuyu açma
  9. E

KANAL TEDAVİSİ SONRASI

4 5 defa yaptırdığım için normal geliyor evet ağrıması normal hocam.
  10. E

KANAL TEDAVİSİ SONRASI

Normal ağrı olması verilen ağrı kesiciyi içebilirsin. 1691525453 Ama geceye yakın içki gece rahat uyku çek hocam.
  11. E

Lens kullanan varmı? (-2,75 Miyop)

Çok geçmiş olsun hocam umarım bundan sonraki hayatınızda görsel güzelliklerin tadını çıkartırsınız 😂
  12. E

Egzama-Kepek önleyici şampuan önerisi

Bendede seborik dermatit olarak tanımlamıştı doktor. Konozol şampuan verdi saçlarımı taş gibi yapıyordu ama bir nebze çözüyordu saçlarımı uzun kullandığım için çok sıkıntı oluyordu. Benim teşisim zaten konuldu daha öncesinde bir daha gidip de derdimi anlatmak istemiyorum. Kolay yoldan gidip...
  13. E

Milattan Önce Kullanılan Saç Sabitleyiciler?

Pudra ile sabitleme, sprey ve wax sabitleme şekli var. 3 ündede saçı yıkayıp yatmanı tavsiye ediyorlar. Sanırım zararı olduğu için.
Top Bottom