Neler Yeni

Lens kullanan varmı? (-2,75 Miyop)

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,167
İsim
Burak Karadağ
Sadece 4 gün mü sürüyor zahmeti? Daha 2 ay önce de ameliyat oldum artık anestezi olmak istemiyorum anestezi yoksa iyiymiş gerçekten. Bir dahaki doktora gitmemde bu durumu konuşayım en iyisi. Devlet veya üniversite hastanesinde nasıl oluyor acaba
Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence çizdirmek akıl karı değil, tekrar ilerde yıllar sonra ilerleyebiliyor.
Çok çok düşük ihtimal ile en fazla 1 derece artabilir.

Peki sence lensmi gözlükmü doktora gidip desem lens almam için verirmi
Lens korneayı inceltir. Doktor gözünde bir sorun görmezse lens verir tabii ki de

Sadece 4 gün mü sürüyor zahmeti? Daha 2 ay önce de ameliyat oldum artık anestezi olmak istemiyorum anestezi yoksa iyiymiş gerçekten. Bir dahaki doktora gitmemde bu durumu konuşayım en iyisi. Devlet veya üniversite hastanesinde nasıl oluyor acaba
Rahat ol, anestezi felan yok zaten. Sadece 10 dakika srüyor

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Emre Erkan Aydın
Hocam konudan alakasız bu göz ameliyatı için ne kadar verdiniz

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
İşte benim çok âni bir şekilde ameliyat olmamın sebebi o idi. Kampanya vardı ve 22.000 ₺ ye oldum ameliyatı. İçim yanmadı değil o kadar para ile bir kasa alırdım :( aga beee ama sağlık işte ne yaparsın ki :shy:
Bende çizdirmem lazım. Aşırı kötü bir şey zaten biliyorsunuzdur. Gözlük takmaktan nefret ediyorum ama lenste kullanamıyorum. Ağustosta avrupa turuna çıkacağım. Seneye kaldı gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,167
İsim
Burak Karadağ
Bende çizdirmem lazım. Aşırı kötü bir şey zaten biliyorsunuzdur. Gözlük takmaktan nefret ediyorum ama lenste kullanamıyorum. Ağustosta avrupa turuna çıkacağım. Seneye kaldı gibi.
Bütçen müsait ise hemen yaptır?

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal

anon-im

80+
Çok özel değilse Ameliyatı nerde ve ne kadara yaptırdın özel değilse paylaşır mısın?

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Çok geçmiş olsun hocam umarım bundan sonraki hayatınızda görsel güzelliklerin tadını çıkartırsınız 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,167
İsim
Burak Karadağ
Top Bottom