Lens kullanan varmı? (-2,75 Miyop)

Sadece 4 gün mü sürüyor zahmeti? Daha 2 ay önce de ameliyat oldum artık anestezi olmak istemiyorum anestezi yoksa iyiymiş gerçekten. Bir dahaki doktora gitmemde bu durumu konuşayım en iyisi. Devlet veya üniversite hastanesinde nasıl oluyor acaba
Evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence çizdirmek akıl karı değil, tekrar ilerde yıllar sonra ilerleyebiliyor.
Çok çok düşük ihtimal ile en fazla 1 derece artabilir.

Peki sence lensmi gözlükmü doktora gidip desem lens almam için verirmi
Lens korneayı inceltir. Doktor gözünde bir sorun görmezse lens verir tabii ki de

Sadece 4 gün mü sürüyor zahmeti? Daha 2 ay önce de ameliyat oldum artık anestezi olmak istemiyorum anestezi yoksa iyiymiş gerçekten. Bir dahaki doktora gitmemde bu durumu konuşayım en iyisi. Devlet veya üniversite hastanesinde nasıl oluyor acaba
Rahat ol, anestezi felan yok zaten. Sadece 10 dakika srüyor

Hocam konudan alakasız bu göz ameliyatı için ne kadar verdiniz

İşte benim çok âni bir şekilde ameliyat olmamın sebebi o idi. Kampanya vardı ve 22.000 ₺ ye oldum ameliyatı. İçim yanmadı değil o kadar para ile bir kasa alırdım :( aga beee ama sağlık işte ne yaparsın ki :shy:
Bende çizdirmem lazım. Aşırı kötü bir şey zaten biliyorsunuzdur. Gözlük takmaktan nefret ediyorum ama lenste kullanamıyorum. Ağustosta avrupa turuna çıkacağım. Seneye kaldı gibi.

Çok özel değilse Ameliyatı nerde ve ne kadara yaptırdın özel değilse paylaşır mısın?

Çok geçmiş olsun hocam umarım bundan sonraki hayatınızda görsel güzelliklerin tadını çıkartırsınız 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,943
Üyeler
184,245
Son üye
hsngnc
Geri