Arama sonuçları: *

1. Entilus

Tek kullanımlık Ağda Önerisi ?

İyi ısıtmamışsın
  2. Entilus

Tek kullanımlık Ağda Önerisi ?

Bunlar iş görmez kardeşim. Eğer çok az kılın varsa tek kullanımlık al. Yoksa kutu ağda al birde bezi var onun ince ondan al 3 4 paket artık ne kadar kılın varsa. Su kaynat kutuyu içine koy ocaktan alınca suyu. Sonra akışkan olunca yapıştır çek
  3. Entilus

Günlük 5 Litre Su İçmek

Olur tabi. 3.5 yeterli
  4. Entilus

Bacak kıllarımı neyle almalıyım?

Makina ile dikkatli alınmalı. En iyisi tabii ki epilasyon da oda fiyatları uçtu
  5. Entilus

Boyum Ne Kadar Daha Uzar?

Özellikle son zamanlarda olan bir muhabbet bu. Eski insanlara bakarsan zaten çoğu erkeklerin 170 altı çoğu. Sanki 170 olanlar bir şey başaramaz erkek değilmiş gibi yansıtılıyor. Bu tabii ki sosyal medyada prim muhabbetine döndü. Laf atsan like alıyorsun savunsan gene like. Yani kısacası insan...
  6. Entilus

Sen normalsin onlar çok uzun 😅
  7. Entilus

Bi süredir Uyuyamıyorum

Aklı dolu olan yani çok düşünen uyuyamaz. Aslında uyumasanız bile fizilsel olarak uyursunuz lakin beyinsel olarak uyumuyorsunuz. 1 saat yatakta ordan oraya dönsen bile Bi bakarsın 1 saat geçmiş ama uyku almış gibi olur bazen. Yani çok normal beyninizi kandırarak hiç önemsemiyormuş gibi yapın...
  8. Entilus

Önce makine ile veya tüy dökücü ile alıyorsun bro. Sonra ağda çakıyorsun hafif uzayınca. 2 3 ay zaten kolay kolay uzamıyor. En azından epilasyon yaptırana kadar. Yoksa bacağım bizim köyden daha fazla ağaç var. 1680183195 Tamamdır knk acelem yok. Ben ağustos tan sonra kesin yaptırıcam. Hem spor...
  9. Entilus

İstanbuldayım özelden veya burdan mekan söyleyebilir misin yaptıranlar veya iyi olanları
  10. Entilus

Nerde yaptırcan artık bende düşünmüyor değilim 😅
  11. Entilus

Tek çare epilasyon
  12. Entilus

17 yaşında boy uzar mı?

20ye kadarda asılarak fln zor.
  13. Entilus

Sağlamından ağda onerisi

Bir kere kolumu makine ile almıştım azını sonra ağda denedim baya morardı dikkat edin yardım alın fiyatları uygun
  14. Entilus

Sağlamından ağda onerisi

Plastik kutu gibi turuncu oluyor genellikle düz plastik kutu birde sürdükten sonra çekmek için kağıt al özel fıstık gibi de epilasyon şart Ağda çok morarttı beni
  15. Entilus

Sağlamından ağda onerisi

Rulo alacağına normal olanı al hepsi aynıdır marka bakmana gerek yok. Kim market varsa tercih edebilirsiniz. 1678391328 Bütün marketlerde vardır tabide orda fazla ürün mevcut.
  16. Entilus

Dik Durma yeleği önerisi

Dik durma korseleri var lakin çoğu kullanan uzun kullanımda korsesiz dik daha duramadıkları iletiyor daha kötü yapabilir. O yüzden alırsanız pc kullanırken 1 2 saat kullanın sonra dinlendirin.
Top Bottom