Bütün marketlerde vardır tabide orda fazla ürün mevcut.Rulo alacağına normal olanı al hepsi aynıdır marka bakmana gerek yok. Kim market varsa tercih edebilirsiniz.
hocam bende biraz düşündüm jiletle alınca kokten almıyor hızlı cıkıyor makina icinde aynısı ağda kokten alıyor ve cıkmasıda uzun sürüyor yani daha mantıklı geldiNeden ağda tercih ettin? Merak ettim linç değil.
hocam yani tam anlamadımda bilmediğimden dolayı normal olanı nasıl bulurumRulo alacağına normal olanı al hepsi aynıdır marka bakmana gerek yok. Kim market varsa tercih edebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütün marketlerde vardır tabide orda fazla ürün mevcut.
hocam bende biraz düşündüm jiletle alınca kokten almıyor hızlı cıkıyor makina icinde aynısı ağda kokten alıyor ve cıkmasıda uzun sürüyor yani daha mantıklı geldi
hocam yani tam anlamadımda bilmediğimden dolayı normal olanı nasıl bulurum
hocam tüm vücuda uygulicam kollar üst vücut bacaklar ağda daha iyi alır gibime geliyorVeet Man kullansana ben onu kullanıyorum
fiyatı ne kadar hocamPlastik kutu gibi turuncu oluyor genellikle düz plastik kutu birde sürdükten sonra çekmek için kağıt al özel fıstık gibi de epilasyon şart Ağda çok morarttı beni
Ağda ile bitmez ki spora gidiceksinhocam tüm vücuda uygulicam kollar üst vücut bacaklar ağda daha iyi alır gibime geliyor
fiyatı ne kadar hocam
1 paket size ne kadar dayanıyor hocamAğda ile bitmez ki spora gidiceksin
vücudum kaslanmaya başladı şekillenmeye kıllar olduğundan tüy dokücüde düşündüm ama ağda daha iyi gibime geldi ama hangisi daha ekonomik bilmiyorum1 paket size ne kadar dayanıyor hocam
Vücut yapına bağlı ben 3.5 hafta 1 bir yapıyorum aşağı yukarı1 paket size ne kadar dayanıyor hocam
Bir kere kolumu makine ile almıştım azını sonra ağda denedim baya morardı dikkat edin yardım alın fiyatları uygun1 paket size ne kadar dayanıyor hocam
vücudum kaslanmaya başladı şekillenmeye kıllar olduğundan tüy dokücüde düşündüm ama ağda daha iyi gibime geldi ama hangisi daha ekonomik bilmiyorum