Arama sonuçları: *

1. Eren Kurtuluş

Epifiz plağım kapalımı ?

ameliyat harici mümkün değil
  2. Eren Kurtuluş

Epifiz plağım kapalımı ?

kapalı. ameliyat harici uzamanız mümkün değil. kas uzamasından kaynaklı barfiks ile beelki 1-2cm elde edebilirsiniz.
  3. Eren Kurtuluş

17 Yaş sakal için jilet vurmalı mıyım

kalınlaşması harici hiç bir etkisi olmaz.
  4. Eren Kurtuluş

17 Yaş sakal için jilet vurmalı mıyım

jilet vurman çoğaltmaz.
  5. Eren Kurtuluş

(ÇÖZÜLDÜ) Komşu Doğalgazlı Evde Soba Yakıyor. Zehirlenme Yaşadık (ÇÖZÜLDÜ)

Zabıta değil de Polisi arayabilirsiniz kapısına gelip uyarsa bile yeter muhtemelen bir daha yakmaz.
  6. Eren Kurtuluş

Kaç Kilo Alınırsa Dışarıdan Kilo Alındığı Belli Olur?

Aynıyız. Net olarak 3-4 kilo diyebilirim. Kendim aldım oradan biliyorum :D
  7. Eren Kurtuluş

Yüz bakım kremi önerisi

4-5 Defa kullandım çeyreğinin çeyreği bile gitmedi. İade etsem kullanıldığını anlamazlar o derece. Tahminimce 50 60 defa kullanılır. Zaten haftada 2 istersen 3 kere kullanman gerekiyor uzun süre gidiyor yani. Çok yoğun bir yapısı var bir tırnak kadar alsan bütün yanağını kaplar. Edit: 50 60...
  8. Eren Kurtuluş

Yüz bakım kremi önerisi

Kil maskesi al hocam. Sürüyorsun 30 dk yüzde duruyor sonrasında kupkuru tertemiz yapıyor cildi...
  9. Eren Kurtuluş

Tırnak batması kendiliğinden geçer mi?

Dostum yakında "yürürken düştüm ne yapmalıyım?" diye de soracaksınız. Gözünü seveyim forumu açıp konuyu oluşturana kadar google'a başlıktaki gibi aratsan cevabın çıkıyor zaten. Hatta bak yazan şeyi atayım. "Tırnak batması oluşmuşsa kesinlikle kendiliğinden geçmez. Ancak çok başında ise, yani...
  10. Eren Kurtuluş

15 Yaşında Burun Ameliyatı Yapılabilir mi?

Burnun zarar görmez ama eğer gelişimin devam ediyorsa yeni burnun gelişmeye devam edip istediğin şekli bozabilir. Büyüyebilir falan yani.
  11. Eren Kurtuluş

15 Yaşında Burun Ameliyatı Yapılabilir mi?

Muhtemelen ameliyat sonrası gelişimin tamamlanıncaya kadar burnun gelişmeye devam eder. Erkeksen 18 yaşına kadar beklemende fayda var. Kızsan bence ameliyatı olabilirsin gelişimleri 15 yaşlarında tamamlanıyor çünkü. İmza ise reşit olmadığın için senin hakkındaki kararların ailen tarafından...
Top Bottom