Şimdi, bu tırnak batmasını yaşıyorum ve tedavisinide oluyorum, sana kısaca anlatayım.
Bildiğim kadarıyla geçmiyor. Ben podiöze gittiğimde tel tedavisi uyguladılar. Tel tedavisinde önce tırnağını kesip ayak baş parmaklarının kenarlarını oyuyor. oraya tel parçası yerleştiriyor (her iki tarafına da) sonra bitane şeyle 2 teli birbirine tutturuyor ve oraya pembe bir sıvı döküyor ve o sıvı kuruyor. o sıvıyı dökmezse çorap ayakkabı fln giyemezsin keskin oluyor telleri birbirine tutturduktan sonra ortaya çıkan şey. Ve bunu 1 sene fln devam ettiriyor, her ay düzenli olarak teli çıkartıp geri takıyor. Yaşım küçükken olduğum için ve ayaklarım hassas olduğu için çok canım yanmıştı. ama 1-2 ay sonra alışıyorsun. ayağına dikkat etmen gerekiyor, birkeresinde babam terliğiyle ayağıma çarpmıştı ve tel çıkmıştı. tel içine yerleştirildiği için çıkarken yarmıştı orayı. Yani Tedavi olmanı öneririm benim hep yara oluyordu tedavi oldum şuan 10. ayı fln. 1-2 aya çıkaracak teli. Bu arada bukadar uzun sürmeyebilir, ben bide tırnağımı bir şekilde ayağımın içine batırdığım için şuan tırnağın düşme olasılığı var, ama sen iyi bakarsan bunlar olmaz. Tedavi olmanı öneririm