Tırnak batması ameliyatında bayıltma

ben ayak başparmagımın yarısını kestirdim batık olduğu için anesteziye gerek yok parmagın 2-3 yerinden iğne yaparak 2-3 dakika sonra 15 saniye sürecek şekilde neşterle tırnagın yarısını aşagı batık olan kısıma dogru kesiyorlar acı hissedilmiyor hatta ben hemen cıkıp rahat rahat gezdim agrısı sızısı olmadı ama aradan 3-4 ay kadar geçti ve tekrar etti şuan hala cebelleşiyorum gidip tekrar çektiricem gibi duruyor en azından 3-4 ay agrı sızıdan kurtarıyor tekrar etse bile

ben doktora sordum pazartesi işe başlıcam sorun olur mu diye yok olmaz dedi
Arkadaşımın ayağına battaniye değince bile ağrıdığı için bir ayağı dışarıda yatıyordu. Seninkinde umarım sorun olmaz.

ben ayak başparmagımın yarısını kestirdim batık olduğu için anesteziye gerek yok parmagın 2-3 yerinden iğne yaparak 2-3 dakika sonra 15 saniye sürecek şekilde neşterle tırnagın yarısını aşagı batık olan kısıma dogru kesiyorlar acı hissedilmiyor hatta ben hemen cıkıp rahat rahat gezdim agrısı sızısı olmadı ama aradan 3-4 ay kadar geçti ve tekrar etti şuan hala cebelleşiyorum gidip tekrar çektiricem gibi duruyor en azından 3-4 ay agrı sızıdan kurtarıyor tekrar etse bile
bro kökten çekecek benim kısmi değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu işlemi hangi bölüm yapıyor
genel cerrahi

bro kökten çekecek benim kısmi değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

genel cerrahi

kökten çektirilmek tedavi yöntemi değil bilgin olsun :D yukarda arkadaşın yazdıgı gibi şahin nami bu işi iyi yapıyor ve dogru ilaçla çekim sonrası uygulama yapıyor hatta bazen çekimden sonra üstte kalan et parçalarını bile kazıyor batan kısımdaki kökü sökmek için haberin olsun

not : ben tekrar yarısını aldırcam gibi duruyor 1 2 haftaya acısı artmaya başladı :D

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,180
Üyeler
174,834
Son üye
gokoser
Geri