Arama sonuçları: *

1. ErnestMuçi

FMF ( Ailevi Akdeniz Ateşi ) Hastalığı İle İlgili.

Açıkçası pek atak geçirmiyorlar diye biliyorum sadece 1-2 kere gördüm belki de geçiriyorlar haberim olmuyor bilemiyorum.İlaçtan başka bişey kullanmıyorlar diye biliyorum.
  2. ErnestMuçi

FMF ( Ailevi Akdeniz Ateşi ) Hastalığı İle İlgili.

Öncelikle geçmiş olsun.Zamanında bu tanı üzerinde bende de araştırma oldu ve çok şükür çıkmadı ama kuzenlerimde var.Onlarda ilaç kullanıyorlar diye biliyorum sadece ve başka bir yolu yok herhalde.
  3. ErnestMuçi

aniden burun kanaması

Hocam burun damarlarınızda bir sorun olabilir Geniz eti olabilir ve bir sürü neden daha olabilir. Bence gidip gözükün önemsiz gelsede tedbirden zarar gelmez.
  4. ErnestMuçi

SKOLYOZ HAKKINDA FİKRİN OLANLAR

Hocam yaşıtız ben büyük ihtimalle birkaç ay büyüyümdür.Fizik tedavi hastanelerinde sana 10 gün veya hastanenin kapasitesine göre fizik tedavi verilecek.O hareketleri daha sonra evde yaparsan skalyoz derecen azalır ama umarım 18 e az kalmamıştır kemikler sertleştiği için etki çok azalıyor.18 den...
  5. ErnestMuçi

SKOLYOZ HAKKINDA FİKRİN OLANLAR

Yaşın kaç hocam bende de var ve tedavisi hakkında birkaç bilgim var.
  6. ErnestMuçi

Bağırsak sorunum için yardım

Ne kadar çok o kadar iyi
  7. ErnestMuçi

Bağırsak sorunum için yardım

Hocam yakında foruma transfer olarak doktor getireceğim siz merak etmeyin.Sadece okulunun bitmesini bekliyorum.Artık forumda doktor yok muhabbetinide sona erdirelim.
  8. ErnestMuçi

Diz Kapagimda Agrim Var

Hocam ufak bir sorunu dahada büyütebilirsin.Sağlığından önemli değil bir sezon için direkt futbol kariyerini çöp edebilirsin.
  9. ErnestMuçi

Diz Kapagimda Agrim Var

Hocam kimse röntgen veya mr olmadan gelip burada neyin ne olduğunu bilemez.Benimde sol dizimde sorun var şuan röntgen çekti daha sonra doktor bide mr istedi.Doktora gitmen iyi olacaktır.
  10. ErnestMuçi

Hard Line mağaza fiyatı ve internet satış fiyatı aynı mı?

Hocam bir çılgınlık yapıp gidip bakmaya ne dersin?
Top Bottom