bende doktor falan değilim ama normal değil. arkadaşım fitness ile skolyoz düzeltti sana tavsiyem egoliftingden uzak dur doğru form yapmaya çalış kendiğliğinden düzelicektirArkadaşlar sizce çok mu az mı ailem gitmiş bir şey anlamamışlar dediklerinden.spor yapmama engel mi fitness ile uğraşıyorum
Çok aşırı bir anormallik yok. Bende de hemen hemen bu kadar var skolyoz. Doktora gittiğinde bu derece düşük derecelere genelde evde yapılacak hareketler veriyorlar. Hareketler cidden basit ve işe yarıyor. Doktora danış o daha net bir bilgi verebilir.Arkadaşlar sizce çok mu az mı ailem gitmiş bir şey anlamamışlar dediklerinden.spor yapmama engel mi fitness ile uğraşıyorum
Yaşın kaç hocam bende de var ve tedavisi hakkında birkaç bilgim var.Arkadaşlar sizce çok mu az mı ailem gitmiş bir şey anlamamışlar dediklerinden.spor yapmama engel mi fitness ile uğraşıyorum
Skolyoz başlangıç evresi. Genç bir omurga. Tedavisi mümkün. İlerlerse sadece belirli miktarda düzeltme mümkün oluyor. Ben de doktor değilim ama bir yakınım aynı hastalıktan müzdarip.Arkadaşlar sizce çok mu az mı ailem gitmiş bir şey anlamamışlar dediklerinden.spor yapmama engel mi fitness ile uğraşıyorum
çof hafif skolyoz hayatına hiçbir etkisi olmaz bendede var bundan az bişey daha yamuk ancak bi etkisi yok sadece belimde bişey görüldü mr çekilcek onun için skolyozla bi ilgisi yok tabiiArkadaşlar sizce çok mu az mı ailem gitmiş bir şey anlamamışlar dediklerinden.spor yapmama engel mi fitness ile uğraşıyorum
Hocam yaşıtız ben büyük ihtimalle birkaç ay büyüyümdür.Fizik tedavi hastanelerinde sana 10 gün veya hastanenin kapasitesine göre fizik tedavi verilecek.O hareketleri daha sonra evde yaparsan skalyoz derecen azalır ama umarım 18 e az kalmamıştır kemikler sertleştiği için etki çok azalıyor.18 den sonra düzelme şansı var mı bilemiyorum.17 bro