Arama sonuçları: *

• Users: Eyisha
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Eyisha

Spora yeni başladım hangi ürünlerden almam gerekli

bana sorarsan ürün kullanma ben kullanmıyorum illa bişi almak istiyorum dersen kreatin al kreatin kas dokularının arasında su tutuyor ve daha hacimli %15*20 filan kütleli duruyorsun oran az fazla olabilir ama başka faydası yok protein tozu zaten safi masraf tavuk ye gainer ise yemek yiyemiyorum...
  2. Eyisha

Saat kaçta uyumalıyım

bünye farkı o zaman genelde 4-5 saat civarı uyuyorum yorgunluk vs de hissetmiyorum 6 saat favorimdir
  3. Eyisha

Saat kaçta uyumalıyım

6 saat kafidir 12 de uyumaya başla 8-9 saat gereksiz uzun ve son 1-2 saat hiçbir anlamı yok sadece hayatından gidiyor 6 saat geç olmayacak şekilde uyuyabilirsin zararı da olmaz 12-6 arası kafidir yeterki gece gelen growth hormonunu salgılat vücuduna 14 yaşındasın ergenliğe giriyon kas boy kemik...
  4. Eyisha

1.79 boy’a en sağlıklı kaç kilodur

kilon önemsiz yağ oranın ne alemde onu haber ver ben sana 70 de iyi derim 85de kas yağ oranı önemli
  5. Eyisha

Binali Yıldırım'ın geçmişte yaptığı Erzincan konuşması kendi rezilliği oldu!

sence bunlarda utanma arlanma biraz ar namus olsa hala oldukları yerde olurlar mı ? hayır. o yüzden hiç kafanı yorma bu tür düşünmeye değmicek insanlarla halkın çoğunluğu bunu seçti kurunun yanında yaşta yanıyor yananda yanılan da halinden memnun gibi yapcak bişi yok
  6. Eyisha

Yaş 19 %3.5 yağ oranım var. Kilo almak için besin önerisi.

eleman 43 kilo gayet mümkün organları kemikleri toplasan adam 35 kilo eder
  7. Eyisha

kanka bu vücut değerlerine nereden nasıl baktım anlatır mısın bende yapmak istiyorum da
  8. Eyisha

fatsecret adlı uygulamadan kalori hesabını çok rahat yapabilirsin aylardır spor için kullanırım mükemmel uygulama
  9. Eyisha

diyetisyenler genel olarak doğrudur ekstradan kalori shake yapalmı hemen sana 1 muz yarım su bardağı yulaf isteğe göre pekmez/çikolata 2 su bardağı süt 9-10 cicibebe ile güzel kilo alırsın 2 güne bir yada günde 1 kere yap birde spora başla olm 1.5 yağ oranı ne efsanelerde var sanıyordum ama 43...
  10. Eyisha

Tıraş makinesi önerisi

yuh harbi pahalıymış o fiyat ne olm ben kendi makinemi 4 yıldır kullanıyorum değiştirmedim ( sanırım bundan keserken canımı yakıyor ) gıcır gıcır çalışıyor
  11. Eyisha

Tıraş makinesi önerisi

700tl civarı tıraş makinası arıyorum Braun'un bir tane makinesini kullanıyorum şuan ama eskidi 4 yıl oldu Philips Oneblade düşünüyorum var mı daha iyi tavsiye olan
  12. Eyisha

Çok mu kiloluyum? Ne yapmalıyım?

kanka şöyle diyim 178'im 18 yaşındayım 19 olucam 2 aya 82 kiloyum bulktayım spor yapıyorum bundan önce 100 kilodan 65e kadar düştüm şimdi tekrar 80e cıktım kendi isteğim doğrultusunda vücudunda ki yağ oranı cok fazlaysa 70 kiloda iken bile cicikler çıkar çok çirkin durursun ama kas kütlen fazla...
  13. Eyisha

Spor salonu ile ilgili deneyimim.

+ koşu yapma yürüyüş yap eğimlide onu da sporunu yap ondan sonra çıkışta tavsiyem 20 25 dk 4.5 yada 5.5 hızda 12-14 eğimde yürü tak kulaklığı chill chill takıl sporada yürüyerek git gel 20-30dklık mesafe ise max
  14. Eyisha

Spor salonu ile ilgili deneyimim.

1-2 hafta sonra yeni ağırlığa girmediğin sürece ağrı yaşamazsın o yüzden 1-2 ay sonra ya artık ağrımıyor gelişmiyor muyum acaba diye düşünme hareketleri de ne yavas ne hızlı sırt çalışıyorsan sırtını hissetmeye çalışarak yap hareketi bir süre sonra içgüdü olur zaten creatin protein tozu vs...
  15. Eyisha

25 kg kac ayda verilir

sana kalmış boyun ne amacın ne ben 100 kilodan 6e7 9 ayda verdim ki 1 ayda 10 kilo tartıdan gitmiştim sebebini bilmiyorum cidden sanırım ödem attım full ama görsel değişim sıfırdı 90 dan 80 e düşerken ufaktan xl dan l ye geçiş yaptım ama görsel değişim tkerar yoktu 80 den 70e düşmem baya uzun...
  16. Eyisha

Boyum Ne Kadar Daha Uzar?

bu konu niye durmadan hortluyor 1697628213 her ay ortaya çıkıyor gelenek mi oldu lan bu konu
  17. Eyisha

HIZLI KİLO VERME TAKTİĞİ

!!!! SAĞLIĞINIZI RİSKE ATMAYIN BU TÜR ŞEYLER İÇİN !!!! günde 1000-1200 kalori civarı tüket çoğunluk protein ağırlıklı ye arkandan it sürüsü kovalıyormuş gibi yapabildiğin kadar kardiyo yap durmadan su iç ben spora başladığım zaman 98 kiloydum 1 ayda 10 kilo gitti tartıda 88 oldum ama ne gitti...
  18. Eyisha

yüz için cilt bakım serumu önerir misiniz

Yüzüm için cilt bakım serumu arıyorum azda olsa lekeler var C vitamini serumu iyi geliyormuş sanırım da gratisten almak istiyorum hangisini önerirsiniz ? ve kullandıysanız faydası oldu mu ?
  19. Eyisha

sorarım kankam isim alayım birde netten bakayım ona göre söylerim ismi sana direkt atmayam bişi filan olur mazallah içime sinmez
  20. Eyisha

şehir değiştirme olayım olabilir o yüzden çok araştırmadım ama istanbulda iyi yerler çok zamanında tanıdıklarım vs yaptıran oldu onlara sorucam yada mersinde yaptırcam belli dğeil ama min 5-6k gider gib iyazın çalışcam
Top Bottom