Neler Yeni

25 kg kac ayda verilir

Crazycc7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Arda
Arkadaşlar 10. Sınıfım kilom 90 25 kg versem 65 kg olcam çok iyi olur 25 kg verirsem artık hayat kalitemi arttırmak istiyorum

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Kaç ayda kaç kilo vermen tamamen sana bağlı. Gün içerisinde kalori açığı oluşturman gerekiyor. Bu açığı da kilo kaybı olarak düşünebiliriz. Az ve dengeli beslenerek bile kilo verilebilir. Tabii bu uzun sürer ve bir zamandan sonra düzen bozulur.

Bisikletin varsa hızlı bir şekilde günde 10 kilometre civarında sürsen 3 ay gibi bir sürede 25 kg verebilmen mümkün. Karbonhidratı olabildiğince azaltman gerekir.

Bağırsağı ve sindirim sistemini çalıştıran bitki çayları içmeni tavsiye ederim. A101'de Mest marka karışık bitki çayı var. Ondan alıp birer gün arayla içmeni öneririm. Metabolizma artar ve yediklerini çabuk sindirirsin.
Açlık hissini gidermek için Eti Form ürünlerini tercih edebilirsin.

Ben deli gibi yemek yediğim hâlde 18 günde 7 kg vermiştim. O zamanlar bisikletle kuryelik yapıyordum ve günde 80 kilometre yol aldığım oluyordu. 63 kilodan 56 kiloya düşmüştüm.
Şu an 64 kiloyum ve spor yapıyorum. Fazla yağ oranı yok. Boyum 172. Aslında amacım yağ kütlesi olmadan 78 kiloya ulaşmak.

Eğer vaktin ve maddi imkanın varsa bir spor salonuna üye olmanı şiddetle tavsiye ediyorum. Hem yağ oranı azalır ve zayıflarsın hem de fit bir görünüşe sahip olursun. Spor zaten genel olarak sağlığa faydalı. Bunu belirtmeye gerek yok.

Son düzenleme:
97den 80e düştüm 4 ayda ama inan gram değişiklik olmadı yani verirken sıkılaşman da lazım çok zorlu süreç önce 30 40kg vereceksin sonrasında proteinle beslenerek kas yaparak alacaksın ideal kilona çıkacaksın güzel gözükmek için yoksa yine yağlı bi yapın olur

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kilo vermek* yerine kas kütleni arttırmaya çalış.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Arkadaşlar 10. Sınıfım kilom 90 25 kg versem 65 kg olcam çok iyi olur 25 kg verirsem artık hayat kalitemi arttırmak istiyorum
sana kalmış boyun ne amacın ne ben 100 kilodan 6e7 9 ayda verdim ki 1 ayda 10 kilo tartıdan gitmiştim sebebini bilmiyorum cidden sanırım ödem attım full ama görsel değişim sıfırdı 90 dan 80 e düşerken ufaktan xl dan l ye geçiş yaptım ama görsel değişim tkerar yoktu 80 den 70e düşmem baya uzun sürdü o sırada gyme gidiyordum ufakta kas koyunca yağ yakma işleminde daha fit gözükmeye başladım 70 kilo civarında baya sağlam jawline vs vardı ama 70den 67e ayrılık yüzünden baya düştüm zargana oldum şimdi 78 kiloyum 7 ayda kilo aldım tekrar işin özü kilo verilir vücut tipine göre değişir tabi kilo vermek almak kolay benim için ama kolay dediğim eşek gibi diyet yapıyordum durmadan yürüyüş su içiyordum cips kola çikolata o kadar uzak kaldım ki şuan tatlarını bile hatırlamıyorum şekerden uzak durmanı tavsiye ederim ve 10. sınıfsın iyi ben 11de başladım lise hayatım obez olarak geçti şimdiden zorla 11e güzel fizikle başla 2 yılının tadını çıkar pişmanlığımı sende yaşama şuan mezunum hiçbir şeyim yok bomboş geziyorum neyse amacından çıkma
Mesaj otomatik birleştirildi:

sana kalmış boyun ne amacın ne ben 100 kilodan 6e7 9 ayda verdim ki 1 ayda 10 kilo tartıdan gitmiştim sebebini bilmiyorum cidden sanırım ödem attım full ama görsel değişim sıfırdı 90 dan 80 e düşerken ufaktan xl dan l ye geçiş yaptım ama görsel değişim tkerar yoktu 80 den 70e düşmem baya uzun sürdü o sırada gyme gidiyordum ufakta kas koyunca yağ yakma işleminde daha fit gözükmeye başladım 70 kilo civarında baya sağlam jawline vs vardı ama 70den 67e ayrılık yüzünden baya düştüm zargana oldum şimdi 78 kiloyum 7 ayda kilo aldım tekrar işin özü kilo verilir vücut tipine göre değişir tabi kilo vermek almak kolay benim için ama kolay dediğim eşek gibi diyet yapıyordum durmadan yürüyüş su içiyordum cips kola çikolata o kadar uzak kaldım ki şuan tatlarını bile hatırlamıyorum şekerden uzak durmanı tavsiye ederim ve 10. sınıfsın iyi ben 11de başladım lise hayatım obez olarak geçti şimdiden zorla 11e güzel fizikle başla 2 yılının tadını çıkar pişmanlığımı sende yaşama şuan mezunum hiçbir şeyim yok bomboş geziyorum neyse amacından çıkma
bu arada önce yağ yakim sonra kas yaparım deme ben öyle yapıyorum kilo almak kas eklemek çok zor kilolu iken ağırlık kaldırmaya başla düşük kalori yüksek protein diyet yap kas kazan yağ yak daha iyi olur pişmanlıklarımdan biridir bu da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,403
Üyeler
165,813
Son üye
YaVuz555
Top Bottom