Arama sonuçları: *

1. Forjest

yanlışıkla yanlış yere parfüm sıktım

Parfümden ne olacak herhangi bir şey olmaz. heryere sıkılabilir aslında. :D
  2. Forjest

Doyup doymadığımı anlayamıyorum.

Sağlığın utanması olmaz. Sorun varsa ancak uzman eliyle düzeltilebilir. Herkesin metabolizması aynı değil çünkü. Durduk yere kendi kendine düzelmeyeceğine göre illaki diyetisyene görünmekte fayda var bence. Gitmemek hata olur.
  3. Forjest

Doyup doymadığımı anlayamıyorum.

Uzman bir diyetisyene görünmek ve tahlil analiz yaptırmanız iyi olacaktır.
  4. Forjest

Gönüllü deprem bölgesine gidiyorum

Yolunuz açık olsun Allah yar ve yardımcınız olsun çok güzel bu davranışınız. Allah bir daha göstermesin böyle depremler.
  5. Forjest

Lens kullanmalı mıyım/ kullanabilir miyim?

Yaşlısından gencine her yaş için uygun bir tadavi yöntemi, izlediğim operasyonlar bu şekilde. Lazer dokundurmadan ve lens yerleştirme süreçleri çok kısa sürmekte. Kalıcı bir tedavi isteniyorsa eğer bu denli bir tedaviyi yaptırmak gerekli kanaatindeyim. Mali bütçemin yetersizliği nedeniyle kendim...
  6. Forjest

Lens kullanmalı mıyım/ kullanabilir miyim?

No touch laser tedavisiyle tamamen sorunları ortadan kaldıran yeni teknolojik gelişmeler var eğerki kalıcı bir tedavi isteniyorsa eğer smart lens tedavisi görmek ilerisi için çok iyi olacaktır. Protez lens kullanmak kalıcı değil sürekli bakım gerektirir. Gözün içerisine yerleştirilen uzak ve...
  7. Forjest

Kırık üzerinden 4 yıl geçti hala aciyor?

Kırık bölge doğru kaynamış olsada, muhtemelen kolda kireçleme veya romatizma baş göstermiş olabilir. Buna bağlı olarak ağrı ve acı özellikle soğuk havalarda kendini gösterebilir ki, kendimin iki kol bileğimin kırılması sonucu olarak kireçleme olmamdan kaynaklı olarak sürekli ağrı ve acı...
  8. Forjest

Kendinizi nasıl görüyorsunuz

Özetle bomboş gereksiz işe yaramaz. | Genellikle kilo öne sürülür ancak işin gerçekyüzü gerçekte, mali sıkıntılardır. Mali durumu iyi olan kişi istediğini yapacağından, kendini daha iyi hissetmesine neden olur tabiatıyla.
  9. Forjest

Sırt ağrısına ne iyi gelir

En yakın sağlık kurumunda tetkik ve muayene olmak en mantıklı yok olacaktır. Her bel ağrısı birbirinden farklı durumlara delalet eder bir hastalığında habercisi olabilir. Bu tüm diğer bölgesel ağrılar içinde geçerlidir. Buradan o iyi gelir bunu sür bunu iç demekle ağrıya fayda getirmez. Doğru...
  10. Forjest

aşı olmaktan korkuyorum

Aşı olmak, olmamaktan daha iyidir. Sivrisinek sokması kadar bir acı oluşur en fazla kısa süre sonra unutuverir insan. Aşınızı mutlaka olun çekinmeyin derim. Üçüncü dozu yarın olacağım bende Biontek aşısı. Olanlara şimdiden geçmiş olsun olacaklara da, olmalarını öneririm.
  11. Forjest

sol ve sağ gözünüz ile ışığı nasıl görüyorsunuz

Uzman hekim daha net karar verecektir. Ben yorumumu, genel ve tahmin olduğunu yazdım zaten. Sağlık mesleğinde olmanız bir avantaj sizin için bence, istifade ederek bir gösterim testlere girmenizde fayda var.
  12. Forjest

Vitreus dejerasyonu.
  13. Forjest

Gözün arka küresinde bulunan, vitreus saydam sıvı tabakanın, zaman içerisinde bir çok etkenden, doğuştan ya da yaştan kaynaklı olarak çökme durumunda, retinaya yansıma yaparak çeşitli halkalar, hareler, kıvılcım ya da flash çakmaları vb. durumlara neden olurlar. Bunlar ilk bakışta...
  14. Forjest

Tarihi geçmiş çikolata yedim, en fazla ne olur?

Mideniz sağlamsa eğer, absorbe edecektir mide ilk ve son kullanma tarihi sormadan bu gıdayı tamamen eritir ve yok eder sorun olmaz yani. (:
  15. Forjest

Jilet kesiği nasıl geçer, iz bırakır mı?

Ağız içi, el ve ayak yaralanmaları normal kesi ve kopmalara göre daha hızlı kendini yeniler ve hızlı şekilde iyileşir. Uzun süre evvel, motor tamirciliğinde çalışırken, rektifiye edilmiş motor kapağını sökerken üç parmağımda derin kesilmiştir. O gün bu gündür ne iz ne bir şey kaldı yani sadece...
  16. Forjest

Sizce Aşı Güvenilir mi?

İki doz aşı oldum üçüncü doz aşı günümü bekliyorum. Aşı olduktan sonra herhangi bir şey komplikasyon vb oluşmadı kendimi gayet rahat hissediyorum. Dünya sağlık örgütlerinin onayından geçmiş olan aşılardan korkmamak gerektiği kanaatindeyim. Zaten uzun yıllardır grip aşılarını oluyorduk mecbur...
  17. Forjest

İş göremezlik durumunda en fazla 40 gün şartı

Eğitim ve araştırma hastanesine giderek tam teşekküllü rapor ve yazı alması daha mantıklı olacaktır. Her hastane rapor konusunda tam yetkilere sahip değildir. Dolayısıyla Büyük araştırma hastaneleri bu konuda daha yetkindir. Normal hastaneye gitmemesi daha iyi olur.
  18. Forjest

16 Yaşında Biri Aşı Olabilir mi?

Benimde kaygılarım yok değil esasen. Ancak eşşeği sağlam kazığa bağlamak gerekir, tabiri vardır halk dilinde belki bizimki o hesap. :) Zaten rahatsızlığım gereği bir dünya ilaçda kullanıyorum. Öneriniz ve hassasiyetiniz için teşekkür ederim.
  19. Forjest

16 Yaşında Biri Aşı Olabilir mi?

En yakın bir sağlık ocağına giderek velinizle vs. durumu yetkili sağlık çalışanına danışarak daha net bilgi alabilirsiniz. En mantıklısı bu olsa gerek. Dipnot: Bu arada iki doz snovak aşıımı oldum. Üçüncü aşımıda biontech yaptırmam gerektiği bilgisinide sağlık ocağından öğrendim. Aşı olan...
  20. Forjest

Panik Atak Yaşayanlar Konuya Bakabilirler mi?

Uzun yıllardır yaşadığınız durumu ben, kalabalıklardan otobüs metrobüs vb yerlerden uzak kalarak kendimi daha iyi hissettirmesinden kaynaklı olarak yapmaktayım. Bir tanı koyulacaksa eğer bunun uzman bir hekimle iletişime geçerek anlamak daha makul olacaktır. Bu gibi durumlar sadece panik atak...
Top Bottom