Neler Yeni

Doyup doymadığımı anlayamıyorum.

Muti69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
samet
15 yaşındayım ve doyup doymadığımı anlayamıyorum. bu yüzden karnım şişene kadar yiyorum. Nedense aç kalmaktan korkuyor gibiyim. Bunun yüzünden çok kilo alır mıyım ve nasıl kurtulurum?
bismillah çek kardeşim bismillah

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
15 yaşındayım ve doyup doymadığımı anlayamıyorum. bu yüzden karnım şişene kadar yiyorum. Nedense aç kalmaktan korkuyor gibiyim. Bunun yüzünden çok kilo alır mıyım ve nasıl kurtulurum?
Fiziksel aktivite yapıyorsan baya 1 kase çorba+2tabak ye.Pek fiziksel aktivite yapmıyorsan 1 kase çorba+1 tabak ye.

Ben de 15 yaşındayım, pek spor yaptığım söylenemez.1 kase çorba+1 tabak yiyorum.
Tabi diğer yiyecekleri saymıyorum.Yaninda 1 avuç ekmek, salata falan da yiyorum.

3.George

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiziksel aktivite yapıyorsan baya 1 kase çorba+2tabak ye.Pek fiziksel aktivite yapmıyorsan 1 kase çorba+1 tabak ye.

Ben de 15 yaşındayım, pek spor yaptığım söylenemez.1 kase çorba+1 tabak yiyorum.
Tabi diğer yiyecekleri saymıyorum.Yaninda 1 avuç ekmek, salata falan da yiyorum.
Evde her zaman çorba olmuyor ama genelde 2 tabak yiyorum ama bu 2 tabağı da dop dolu epey dolu yiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

fiziksel aktivite de yapmıyorum.

3.George

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral arkadasin anlattigi hastalık diye biliyorum besmele cozmez gibi
hastalık mı? Ne yapıcam ben ya? Daha da kilo almak istemiyorum. Sanırım kiloda yapıyor.

Hormon eksikliği söz konusu gibi. Doktora gitmek en iyi karar olur
Bunun hormonla alakası nedir hocam? Bana mantıklı gelmiyorda

para var yiyorsun kardeşim afiyet olsun yarasın
Parayla ne alakası var. .d

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Uzman bir diyetisyene görünmek ve tahlil analiz yaptırmanız iyi olacaktır.

3.George

80+ Bronze
Laptin hormonu eksikliği vs. söz konusu olabilir. Doktora görünmeni tavsiye ederim
Nedir bu hormon. kısaca bahsedebilir miisn?

Uzman bir diyetisyene görünmek ve tahlil analiz yaptırmanız iyi olacaktır.
Aileme anlatmaya utanıyorum doğrusu. Nasıl ben doyup doymadığımı anlıyorum dicem diye.

Doktora da gerek yok derler.

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Aileme anlatmaya utanıyorum doğrusu. Nasıl ben doyup doymadığımı anlıyorum dicem diye.

Doktora da gerek yok derler.
Sağlığın utanması olmaz. Sorun varsa ancak uzman eliyle düzeltilebilir. Herkesin metabolizması aynı değil çünkü. Durduk yere kendi kendine düzelmeyeceğine göre illaki diyetisyene görünmekte fayda var bence. Gitmemek hata olur.

3.George

80+ Bronze
Sağlığın utanması olmaz. Sorun varsa ancak uzman eliyle düzeltilebilir. Herkesin metabolizması aynı değil çünkü. Durduk yere kendi kendine düzelmeyeceğine göre illaki diyetisyene görünmekte fayda var bence. Gitmemek hata olur.
Diyetisyen bundan anlar mı ki? Aşırı kiloluda değilim. Normal doktor olmaz mı? bu sorunun bana çok fazla kilo aldıracağını düşündüğüm için endişeleniyorum.

Top Bottom