bismillah çek kardeşim bismillah15 yaşındayım ve doyup doymadığımı anlayamıyorum. bu yüzden karnım şişene kadar yiyorum. Nedense aç kalmaktan korkuyor gibiyim. Bunun yüzünden çok kilo alır mıyım ve nasıl kurtulurum?
Kral arkadasin anlattigi hastalık diye biliyorum besmele cozmez gibibismillah çek kardeşim bismillah
Fiziksel aktivite yapıyorsan baya 1 kase çorba+2tabak ye.Pek fiziksel aktivite yapmıyorsan 1 kase çorba+1 tabak ye.15 yaşındayım ve doyup doymadığımı anlayamıyorum. bu yüzden karnım şişene kadar yiyorum. Nedense aç kalmaktan korkuyor gibiyim. Bunun yüzünden çok kilo alır mıyım ve nasıl kurtulurum?
Laptin hormonu eksikliği vs. söz konusu olabilir. Doktora görünmeni tavsiye ederim15 yaşındayım ve doyup doymadığımı anlayamıyorum. bu yüzden karnım şişene kadar yiyorum. Nedense aç kalmaktan korkuyor gibiyim. Bunun yüzünden çok kilo alır mıyım ve nasıl kurtulurum?
Evde her zaman çorba olmuyor ama genelde 2 tabak yiyorum ama bu 2 tabağı da dop dolu epey dolu yiyorum.Fiziksel aktivite yapıyorsan baya 1 kase çorba+2tabak ye.Pek fiziksel aktivite yapmıyorsan 1 kase çorba+1 tabak ye.
Ben de 15 yaşındayım, pek spor yaptığım söylenemez.1 kase çorba+1 tabak yiyorum.
Tabi diğer yiyecekleri saymıyorum.Yaninda 1 avuç ekmek, salata falan da yiyorum.
hastalık mı? Ne yapıcam ben ya? Daha da kilo almak istemiyorum. Sanırım kiloda yapıyor.Kral arkadasin anlattigi hastalık diye biliyorum besmele cozmez gibi
Bunun hormonla alakası nedir hocam? Bana mantıklı gelmiyordaHormon eksikliği söz konusu gibi. Doktora gitmek en iyi karar olur
Parayla ne alakası var. .dpara var yiyorsun kardeşim afiyet olsun yarasın
Nedir bu hormon. kısaca bahsedebilir miisn?Laptin hormonu eksikliği vs. söz konusu olabilir. Doktora görünmeni tavsiye ederim
Aileme anlatmaya utanıyorum doğrusu. Nasıl ben doyup doymadığımı anlıyorum dicem diye.Uzman bir diyetisyene görünmek ve tahlil analiz yaptırmanız iyi olacaktır.
Sağlığın utanması olmaz. Sorun varsa ancak uzman eliyle düzeltilebilir. Herkesin metabolizması aynı değil çünkü. Durduk yere kendi kendine düzelmeyeceğine göre illaki diyetisyene görünmekte fayda var bence. Gitmemek hata olur.Aileme anlatmaya utanıyorum doğrusu. Nasıl ben doyup doymadığımı anlıyorum dicem diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doktora da gerek yok derler.
Diyetisyen bundan anlar mı ki? Aşırı kiloluda değilim. Normal doktor olmaz mı? bu sorunun bana çok fazla kilo aldıracağını düşündüğüm için endişeleniyorum.Sağlığın utanması olmaz. Sorun varsa ancak uzman eliyle düzeltilebilir. Herkesin metabolizması aynı değil çünkü. Durduk yere kendi kendine düzelmeyeceğine göre illaki diyetisyene görünmekte fayda var bence. Gitmemek hata olur.