Arama sonuçları: *

1. Hasanst

Anadolu insanını sorununu anlatması için nasıl teşvik ederim?

Anadolu insanı ?
  2. Hasanst

lens alıcamda futbol için senelık almak ısıtyorum onerısı olan varmıdır?

(Silindi) Pardon yanlış anladım :D
  3. Hasanst

Deprem bölgesinde Suriyeliler yağma yapmaya başladı!

Halkımız içerisinde birçok "insancıl" kişi olduğu için vurulmalarına razı gelmezler.
  4. Hasanst

Deprem bölgesinde Suriyeliler yağma yapmaya başladı!

askerler deprem bölgesinde 1675851304 2 gündür
  5. Hasanst

Çocuk için uyku düzeni

Sakin olsun çözdüğü soru sayısı yeterli ama her gün deneme çözmeye devam etsin. Birgün zor deneme çözsün ertesi gün daha kolay sonra tekrar zor, böyle devam ederse yavaş yavaş puanlarıda artar.
  6. Hasanst

Çocuk için uyku düzeni

Geçen sene lgs'ye girip 0,50 yüzdelik almış biri olarak söylüyorum, günde 400-500 soru çözmeye çalışmasın ve bu kadar soru çözmek için uykusundan taviz vermesin. 2. dönemde 11-7 arası uyusa ve günde 200-250 soru + 1 adet lgs denemesi çözse yeterli diye düşünüyorum.
  7. Hasanst

Sporcular için takviye?

üst üste konu açıyorsun ve bide gidip farklı hesaplardan da mı farklı konular açıyorsun
  8. Hasanst

Başımın sol tarafında durduk yere uyuşma ve ağrı oldu

naaa niii naaa niii ... ambulans geldi çekilin yoldan ?! Doktora gitmeniz daha iyi olmaz mı ?
  9. Hasanst

Oyun Oynarken Aşırı Heyecanlanma

Cidden bende de gereksiz yere hikayeli oyunlarda oluyor. En basiti minecraftta karanlık biyere girerken heyecanlanıyorum bi önemi olmasa bile. Bir çözümü olacak bişey değil ama sanırım, kişilik özelliği...
  10. Hasanst

Son kullanma tarihi 2011'de geçmiş diş macun kullanılır mı?

Hocam yerde tarihi eser bulmuşsunuz gidin müzeye teslim edin. Şaka bi yana sakın kullanmayın.
Top Bottom