Neler Yeni

Sporcular için takviye?

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
.
Spora 5-6 aydır gidiyorum ve asıl amacım yağ yakıp kilo vermek ve sıkılaşmak.Ama cardio sonrası ağırlığa geçtiğimde artık çabuk sıkılıyorum bazen düşük kaldırıyorum.Bu yüzden suplement düşünüyorum fakat yağlanma,kilo aldırma yapsın istemiyorum.Önerdiğiniz bişey varmı örneğin bcaa,l carnitine yada preworkout hangisi iş görür?

-CrawL

80+ Gold
Protein ihtiyacını hayvansal protein kaynaklarından karşılayabilirim (et tavuk balık) diyorsan bcaa ya çok gerek yok. L carnitine alabilirsin kardiyo yaptığın günlerde iyi gider. Ama bu takviyelerden yağ yakımına çok fazla bir mucizevi bir katkı bekleme max %5 olur katkısı Supplement kullanmadanda yapsan sporunu gene yağ yakarsın yani. Ama enerjim düşüyor diyorsan idmanlarda Pre workout öneririm.

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Spora 5-6 aydır gidiyorum ve asıl amacım yağ yakıp kilo vermek ve sıkılaşmak.Ama cardio sonrası ağırlığa geçtiğimde artık çabuk sıkılıyorum bazen düşük kaldırıyorum.Bu yüzden suplement düşünüyorum fakat yağlanma,kilo aldırma yapsın istemiyorum.Önerdiğiniz bişey varmı örneğin bcaa,l carnitine yada preworkout hangisi iş görür?
üst üste konu açıyorsun ve bide gidip farklı hesaplardan da mı farklı konular açıyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
burak
Dostum biraz sakin tek konu içersinde sorabilirsin ?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,250
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
kardiyoyu ağırlıktan sonra yap, şuan yaptığın çok saçma önce kardiyo yapılmaz.
BCAA alabilirsin, yağ yakma döneminde iş yapar, enerji de verir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,401
Üyeler
163,490
Son üye
commonder
Top Bottom