Arama sonuçları: *

• Users: Heroia
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Heroia

Gözüm ne zama düzelir?

Bugün sabah göz numaramı kontrol ettirmek için doktora gittim ve doktor gözüme değişik bir damla sıktı sonra git numaranı ölçtür gel dedi dediğini yaptım ve numaramı öğrendim ama şuan yakını göremiyorum ve güneşte gözümü açamıyorum sabah 10 da damlayı döktüğünden beri böyle bu normal mi? Gözüm...
  2. Heroia

17 yaşındayım Boyum 172 cm Daha da uzarmı? uzaması için ne yapmam gerek

Kaliteli Beslenme ve günde 8 saat uyku ile 20 yaşına kadar 175 olursun en az birde sovital tall var İsviçre üretimli bir ürün onuda araştır.
  3. Heroia

Boyumuz kulaç boyu ile eşitlenir mi?

Geçenlerde bir video gördüm ve kulaç boyunuz sizin ilerdeki boyunuzu gösteriyormuş. Sizce bu doğru mu İnternette baya bir şey konuşulmuş bunun hakkında ben 18 yaşındayım boyum 173 ve kulaç boyum 177 siz ne düşünüyorsunuz?
  4. Heroia

18 yaşında boyunuz kaçtı? Şuan kaç?

Hahahaha umarım aşarsın. 1697557952 Valla bende onu anlamadım genetik etkiliyorsa babam neden kısa kalmış 😃
  5. Heroia

Umarım
  6. Heroia

Evet benimde istediğim boy gayet ideal 1697557321 Yok çok takıntı yapmıyorum ama uzamamın bir yolu var mı merak ediyorum
  7. Heroia

Oha sende daha uzayacak yer kalmamış tabi uzamazsın xD
  8. Heroia

Ne biliyim valla dedem uzun boylu babam orta boylarda daha uzama ihtimalim var mı merak ediyorum açıkçası
  9. Heroia

Boyum 1.75 ve bana kısa geliyor. En azından 1.78-1.80 gibi bir boyum olsun isterdim. Sizin 18 yaşında boyunuz kaçtı? Ve uzaması için bir şey yaptınız mı merak ettim. Yani bu mümkün mü? Babam 177 dedem 183
  10. Heroia

Göz lensi fiyatları tahmini ne kadar?

Nasıl vermedi adnjfghjnadflhaeh
  11. Heroia

Hocam böyle bir site yok? Açılmıyor.
  12. Heroia

Valla baktım ama hep eski fiyatlar var güncel kullanan kişiler varsa diye sormak istedim. 1685626199 Hocam sen kullanıyor musun?
  13. Heroia

Arkadaşlar öncelikle ben şuan gözlük kullanan birisiyim ve gözlük kullanmak beni çok zorluyor. Bende lens fiyatlarını ve avantajlarını biraz araştırdım. Avantajları cidden baya iyi ama fiyatları hakkında internette pek bilgi bulamadım. 1.25 - 0.25 miyopum sizce tahmini fiyatları nedir? Birde...
  14. Heroia

Boyum Ne Kadar Daha Uzar?

Ben 18 yaşında 173 üm ve kısa olduğumu düşünüyorum hedef 178 inşallah ulaşırım.
  15. Heroia

Sol Yanağım Sağ Taraftakinden büyük napmalıyım

Yüz yogası varmış bi araştır
Top Bottom