Göz lensi fiyatları tahmini ne kadar?

Heroia

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
384
Arkadaşlar öncelikle ben şuan gözlük kullanan birisiyim ve gözlük kullanmak beni çok zorluyor. Bende lens fiyatlarını ve avantajlarını biraz araştırdım. Avantajları cidden baya iyi ama fiyatları hakkında internette pek bilgi bulamadım. 1.25 - 0.25 miyopum sizce tahmini fiyatları nedir? Birde kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi?

İnternette var ya nasıl bulamadın? Bir değişim süresi olduğunu düşündüğümüzde pek ucuz değil lensler.

Lens alırken pahalı kullanım süresini hesaplayınca ucuz :D

Son düzenleme:
Valla baktım ama hep eski fiyatlar var güncel kullanan kişiler varsa diye sormak istedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sen kullanıyor musun?
evet evet kullanıyorum. bende lens marketimden alıyorum. bende astiğmatta var mecbur toric alıyoruz. yoksa gri lens falan takardım ben numaralı. astiğmat olunca renk işi yalan oluyo şeffaf devam mecbur

beyler ben doktora gittim lens istiyorum dedim vermedi gözlük yazdı nasıl lens alabilirim

Kanka ben şimdi ofisteyim gün boyu burdada beni günde 1-2 kişi görüyor. Gözlük kullanıyorum ofiste. akşam dışarı mı çıkıyoruz biyerde mi kalacam hop takıyorum lensi lets go. bu yüzden 1 paket lens bana 1 yıl gidiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyler ben doktora gittim lens istiyorum dedim vermedi gözlük yazdı nasıl lens alabilirim
özele git.

Geri