Neler Yeni

[REHBER] Lazer (Göz) Ameliyatı Oldum Deneyimlerim (Güncellendi)

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam o zaten galiba elimdekiler hala çok sinirliyim üstünde nasıl desem garip bir katman oluşuyor gözlüğün o da asla gitmiyor sprey bile işlemiyor lanet şeye bıktım artık şu gözlüğü her gün 3 saat temizlemeye çalışmaktan takmadan da ne uzağı görebiliyorum ne yakını ne yapacağım bilmiyorum bıktım şu şeyden lens düşünüyorum o da ayrı bi dert yok 3 ay da bir yenisini al bir de çok para ne yapacağım bilmiyorum.
Bence sorunun gözlükte. Camı değiştirmelisin.

pentiti

80+ Silver
Bence sorunun gözlükte. Camı değiştirmelisin.
Abi kafayı sıyıracağım bak yemin ederim. Ailem bana sadece takıntılısın diyorlar. Anlamıyorlar ki gözlük kullanmamış insanlar. Camı değiştirmek istediğimi söyledim bana senin ki sadece takıntı deyip ben temizleyeyim dedi gene o katman. Takıntılı diyip duruyor ama Allahım çıldıracağım ya şimdi de konuşuyor seni yurda vereceğim takıntılısın diyor. Ders çalışmaktan kafanı kaldıramayacaksın diyor bunlara takacağına derslerine tak diyor??? Anlamıyorlar işte.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Abi kafayı sıyıracağım bak yemin ederim. Ailem bana sadece takıntılısın diyorlar. Anlamıyorlar ki gözlük kullanmamış insanlar. Camı değiştirmek istediğimi söyledim bana senin ki sadece takıntı deyip ben temizleyeyim dedi gene o katman. Takıntılı diyip duruyor ama Allahım çıldıracağım ya şimdi de konuşuyor seni yurda vereceğim takıntılısın diyor. Ders çalışmaktan kafanı kaldıramayacaksın diyor bunlara takacağına derslerine tak diyor??? Anlamıyorlar işte.
La gözlükle yurda vermenin ne alakası var alsınlar işte yeni cam. Sen de ki ben bu şekilde düzgün göremiyorum nasıl ders çalışmamı bekliyorsunuz de. Göremediğin kitaba bakamazsın sonuçta değil mi.

pentiti

80+ Silver
La gözlükle yurda vermenin ne alakası var alsınlar işte yeni cam. Sen de ki ben bu şekilde düzgün göremiyorum nasıl ders çalışmamı bekliyorsunuz de. Göremediğin kitaba bakamazsın sonuçta değil mi.
Hocam boşa para verme olarak görüyor. Gözlük kullanmayıp anlamadıkları için direk takmamı isterler bulanık bulanık onlara temiz görünüyor ne de olsa takmıyolar gözlüğü. Şimdi sinirli zaten annem gidip söyleyemem hiç bir şey herkes uyuyorken bağırır falan bana.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam boşa para verme olarak görüyor. Gözlük kullanmayıp anlamadıkları için direk takmamı isterler bulanık bulanık onlara temiz görünüyor ne de olsa takmıyolar.
Bu kötü. Direteceksin sürekli yapacak bir şey yok. Belki sen direttikçe bıkarlar değiştirirler.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,907
İsim
.
Hocam boşa para verme olarak görüyor. Gözlük kullanmayıp anlamadıkları için direk takmamı isterler bulanık bulanık onlara temiz görünüyor ne de olsa takmıyolar gözlüğü. Şimdi sinirli zaten annem gidip söyleyemem hiç bir şey herkes uyuyorken bağırır falan bana.
Hocam ben yardımcı olmak isterim. Almamakta ısrar ederlerse bana ulaşın lütfen

pentiti

80+ Silver
Bu kötü. Direteceksin sürekli yapacak bir şey yok. Belki sen direttikçe bıkarlar değiştirirler.
Yok hocam annem baya ciddi bana gözlük hakkında bir şey demeyeceksin bundan sonra diyor. Dersem cidden alakasız şeylere başvururlar pc yi yasaklamak gibi. Belki de gerçekten katman dediğim şey her gözlükte olan normal bir şeydir bilmiyorum ama açıkcası belli oluyor gözlüğü takarken o bulanıklık falan ışık süzmesi de oluyor öküz gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben yardımcı olmak isterim. Almamakta ısrar ederlerse bana ulaşın lütfen
siz mi alacaksiniz hocam 🤠

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,907
İsim
.
Yok hocam annem baya ciddi bana gözlük hakkında bir şey demeyeceksin bundan sonra diyor. Dersem cidden alakasız şeylere başvururlar pc yi yasaklamak gibi. Belki de gerçekten katman dediğim şey her gözlükte olan normal bir şeydir bilmiyorum ama açıkcası belli oluyor gözlüğü takarken o bulanıklık falan ışık süzmesi de oluyor öküz gibi.

Alırım hocam

Chrollo04

80+ Bronze

Bulanıklık varsa o gözlüğü değiştirmen lazım

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,526