Arama sonuçları: *

1. K

TR şartlarında nasıl kilo alınır

Valla benimde vermem lazım 17 di 150 yim boy var iyki biraz yoksa tam sıvarım
  2. K

Fazladan kreatin kullanımı zararı ne olur?

Saçların varya he artık yok
  3. K

Sipraktin Kullanmayı Düşünüyorum

Hocam Kilo probleminiz varsa alın bence iştah açıyor tabii ki ama uyku etkisinin ben fazla hissedemedim yalan yok uykumu getirmiyordu
  4. K

Sipraktin Kullanmayı Düşünüyorum

Valla ben bı aralar psikolojik sorunların vardı baya iştah aciyormus 130 kiloyum babam gitmiş bundna almıştı bana uyku ilacı niyetine iştah açıcı öğrenince bıraktım zaten hayvan gibiyim
  5. K

Sürekli mide bulantısı ve baş dönmesi

Korkma Öyle bişey değildir inşallah Öyle tümör falan kolay şeyler değil kan değerlerin oynamıştır belki Corona olduysan o sana. Bir hasar bırakmıştır takma kafana ama yarın ilk iş bı chek up yaptır kötü değildir inşallah ama kötüye bile erken teşhis her zaman hayat kurtarır Chek up u yaptır...
  6. K

Emar çektir
  7. K

150 kg yim 16 yaşında Tavsiye Verin

Su yüz hatları için olan aletlerin bı ismi varmi hocam yada link atabilirmisiniz Dambıl setim var 100 kg lik ama işte hocam benim sıkıntım şu ki süreklilik yok bende bunu nasıl başaracağım bilmiyorum
  8. K

Usta işte sıkıntı var orda bende irade yok birde spor salonuna gidemem kırsal bı alandayim şuan yazlık gibi 1642120701 Su yüz hatları için olan aletlerin bı ismi varmi hocam yada link atabilirmisiniz
  9. K

Direk Hamile 🤰 sin bence
  10. K

Evet Yanlış Duyamdiniz boy 185 kilo 150 boy kilo ayrı ayrı yazıyorum bazen karştirsnlar oluyor 😂 Neyse 16 yaşındayım Okula girmiyorum bu sene 7/24 evdeyim tek aktivitem oyun oynamak Tavsiyeleriniz varmı zayıflamayı kafama koydum Ama birden kesmek istemiyorum hastalık olabiliyormuş ilerde ama...
Top Bottom