Arama sonuçları: *

1. Kerem Hot

Akciğer kanseri olabilir miyim?

Burda doktor bile olsa senin kanser olup olmamanı nasıl anlayabilir mesela? Öyle herkes şikayetini söylesin doktorda uzaktan teşhis koysun sence normal mi? Ben dalga geçmiyorum asıl sen dalga geçiyorsun :) 24 yaşında birey olarak şu yazdığında mantık arıyorsan hele ki çözüm arıyorsun vay haline...
  2. Kerem Hot

Şakaysa komik, değilse daha komik arkadaşım.
  3. Kerem Hot

Yaş kaç merak ettim? Bunu sormak yerine hastaneye mi gitsen mesela? Şayet mağarada değilsen.
  4. Kerem Hot

Donuk ürünün dışarıda bir süre beklemesinin sağlığa zararı hakkında

Donmuş ürünleri çözüldükten sonra tüketilmesi gerekmektedir. Tekrar buzluğa koymak sağlıklı değil.
  5. Kerem Hot

🔒Kalp Krizi Geçirmem Değil Mi?

Senin yaşadığın şeylerin benzerlerini lise zamanımda ben de yaşadım. Sürekli spor yapan ve anormal beslenmeyen bir insandım. Kalbimde sıkışmalar ve kolumda uyuşmalar gibi şikayetlerle Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi'ne gitmiştim. Çok büyük ve iyi kardiyoloji hastanesiydi bir zamanlar. Yapılan...
  6. Kerem Hot

Gebelik Testi Kolayca Alınır Mı? Sonuç negatif

1 saat sonra haber et sâlayı biz burdan hocayla verdiririz :D
  7. Kerem Hot

https://www.google.com/search?q=ella+hap&tbm=isch&sxsrf=ALiCzsbBeXWb9eQl2A9za-FHJ_x7m2r6WA:1659015748687&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwjjuoGj25v5AhUEOHoKHYtMCyAQ_AUI3gYoAQ&biw=1920&bih=937&dpr=1#imgrc=Y0P5tbVWc8pdaM
  8. Kerem Hot

ELLA ama biraz pahalı :D
  9. Kerem Hot

bazen stresten kaynaklıda adet görmedikleri oluyor. bu bizim en sevmediğimiz kısım zaten. o yüzden arkadaş ilk önce psikolojik olarak nasılmış onu öğrensin :D ama adet görüyorsa dediğin gibi no problem. eğer ki normal regl döneminden 1 hafta ve daha fazla olmadıysa "hoppala şinanay...
  10. Kerem Hot

aga kızın ne suçu var :D ferit diyor ya şey yaparken şey mi sordun diye ona döndü :D sonuçta karşılıklı bi ilişki zorla bir şey yok :D yaptıysan bir şeyler sonuçlarına katlanacaksın. en güzeli korunmak. evet korunmayı milletçe sevmiyoruz ama böyle kötü neticeler almamak adına mecbur :) bence geç...
  11. Kerem Hot

olsan da olmasan da alabilirsin sıfır problem.
  12. Kerem Hot

kimse sana soru soramaz ki aga rahat olsana ya :D
  13. Kerem Hot

eczaneye gidiyorsun bir tane gebelik testi alabilir miyim diyorsun. en pahalı hangisiyse 1 tane ondan 1 tane de normal fiyatlı olandan al. ikisinide denettir (eğer ki evli değilsen)
Top Bottom