Neler Yeni

Donuk ürünün dışarıda bir süre beklemesinin sağlığa zararı hakkında

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
helsinki
Örnek veriyorum donuk patates kızartmaları var. 30-40 dakika dışarda beklese sonra buzluğa atılsa bunun bir zararı olur mu? Genelde çözünmeden tüketin diyorlar. 30-40 dakika gibi süreler buna dahil mi merak ediyorum. Migros veya getirden ürün istediğinizde ister istemez araca yükleme, yol derken bu dediğim süreler aşılıyor.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Örnek veriyorum donuk patates kızartmaları var. 30-40 dakika dışarda beklese sonra buzluğa atılsa bunun bir zararı olur mu? Genelde çözünmeden tüketin diyorlar. 30-40 dakika gibi süreler buna dahil mi merak ediyorum. Migros veya getirden ürün istediğinizde ister istemez araca yükleme, yol derken bu dediğim süreler aşılıyor.
Doğru olduğunu sanmıyorum. Bizde kilo kilo tavuk göğsü var lazım olduğunda önce çözülmesini bekliyoruz sonra pişiriyoruz

şahin doğan

80+ Platinum
Doğru olduğunu sanmıyorum. Bizde kilo kilo tavuk göğsü var lazım olduğunda önce çözülmesini bekliyoruz sonra pişiriyoruz
Arkadaşın bahsettiği durum bu değil. Donuk ürünün çözülüp tekrar donmasından bahsediyor.

ErenMaiky

80+ Silver
patates kızartmasını bilmiyorumda, buzluktan çıkarttıktan sonra çözünmesini beklemiştik tavuğu. sonra pişirmekten vazgeçmişti annem tekrar buzluğa attı dondu. çıkarttığında kokusu kötüydü tavuk şakaya gelmez diyip çöpe atmıştı.

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
Donmuş ürünleri çözüldükten sonra tüketilmesi gerekmektedir. Tekrar buzluğa koymak sağlıklı değil.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
çözülmüşse tekrar buzluğa atma

şahin doğan

80+ Platinum
Top Bottom