Arama sonuçları: *

1. Koyun Shaun

Çeneme yumruk yedim doktora gitmeli miyim?

tamamdır
  2. Koyun Shaun

Çeneme yumruk yedim doktora gitmeli miyim?

Arkadaşlar normalde yumruk yemeye alışkınım ama çeneye fazla güçlü yemiyordum 1.5 ay önce falan kickboks yaparken sert bir tekme ardından yumruk geldi ama bayağı sarsıldım. Ama her zamanki gibi normal tekme ve yumruk diyip devam etmiştik. O günden sonra çenemi sağ sol yaparken hafif ağrı ve ufak...
  3. Koyun Shaun

Süt içemiyorum. Nasıl içebilirim?

laktozsuz süt içebilirsin 1731876176 (süt ve süt ürünleri teknolojisi öğrencisiyim) istediğin soru varsa alabilirim ve evet mezun olunca peynir olaucam veya yoğurt
  4. Koyun Shaun

Mastürbasyonu bırakıyorum 1.günüm

Ben iptal mücadeleyi başaramadım
  5. Koyun Shaun

Bağırsaklarımda sorun mu var gaz mı

Yok
  6. Koyun Shaun

Bağırsaklarımda sorun mu var gaz mı

Merhaba bugün video izledim biraz sonra lavaboya girip ejderhayı kusturdum. Telefon ile beraber duşa girip 2. Postayı atmak üzere ıslak mendili kafssına geçirip püskürtmeye hazırlandım püskürtürken midemin altından içimden böyle hurururuu diye bir uğultu geldi afedersiniz sıçmadam hemen bir ses...
  7. Koyun Shaun

14 Yaşına yeni girdim Boyum daha uzarmı

Ben 140tım
  8. Koyun Shaun

Prematüre zeka sorunu yapar mı?

Fazla çekmektrn böyle oluyor hep 1716111669 Aşıyla zaten çip yapıştırıyorlar bilmiyor musun
  9. Koyun Shaun

Ayak burkması nasıl iyileşir

büyüyünce geçer
  10. Koyun Shaun

Prezervatif Tavsiyesi

ah be abi
  11. Koyun Shaun

Prezervatif Tavsiyesi

eğer yakınlarda bakkal varsa şişme balonlardan alabilir ucunu yırtıp siyah lastik toka takabilir. Hiç denemedim biraz riskli yakabilir içine biraz sıvı sabun döksün
  12. Koyun Shaun

Prezervatif Tavsiyesi

eğer 2-3 kat ıslak mendil kullanırsa görecektir. Rulo kağıda geçirmiyorsa başka yerlere de geçirmezzz
  13. Koyun Shaun

Prezervatif Tavsiyesi

ıslak mendil
  14. Koyun Shaun

Halüsilasyon gördüm!

dostum ben ortaokuldayken 5. 6, sınıftayken apartmandan aşağıya doğru inecektim kapıdaydım sandaletlerimi giydim. Karşıma şeytan silüeti gördüm. Nasıl bişey diyeceksen kanatlı bildiğin siyah bişeydi. İçinden geçip koşarak aşağıya indim. Ablamlara anlattım gülüp geçtiler. Şuanda sıkıntı yok :D...
  15. Koyun Shaun

Bu Durum Tetanoz Yapar mı ?

Asıl tehlike grip değil aşı ve baz istasyonları tetanozun amacı sana önceden enjekte ederek vücudunun direncini arttırması diyorlar ama eğer olmazsan da enjekte edilmemiş oluyorsun
  16. Koyun Shaun

Sürekli burun tıkanıklığı?

Benimde aynı denize git tuzlu suyu iyice aldıktan sonra düzelir. 3 yıldır denize gitmiyorum aynısı bende de var doktor tuzlu su diyor ama işe yaramayacağı için uğraşmıyorum geçici olarka düzeltir sadece. Denize git o bayağı yeter
  17. Koyun Shaun

"Müslümanlar Depresyona Girmez"

Müslüman değil miyim şimdi? 1686111688 Namaza başladığımda huzuru bulmuş gibi hissetmiştim. Yaklaşık 1.5 sene sonra artık içimde huzur yoktu kılıyordum artık mutlu olamıyordum hep korku hep sinir vardı içimde yani kendime zorla namaz kaldırıyordum. Sonra bıraktım sıkıntım azaldı. Müslümanım ama...
  18. Koyun Shaun

Allah'a Yönelmek Psikolojinizi İyileştirmeye Yardımcı Olur

erdoğanın kazanması önemli değil adam kendisi kazanmadı ona veren halk çoğunluğun olması yani çok konuşmaya gerek yok. Ama gençlerden hala bir ümit var. Çünkü tek kazanmak seçim yoluyla olamaz.
  19. Koyun Shaun

Psikolojisi bozuk olan kişilere "kafaya takma" deme hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben mehmet bak börek yiyorym börek konu nasıl bana geldi :D
  20. Koyun Shaun

Ayağım burkuk olabilir mi

ya dün kickbox kayıt oldum akşama sakatlandım :D
Top Bottom