Arama sonuçları: *

• Users: Kyuten
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Kyuten

Yine bir paranoya ...

En üstününü bilmem ama en şerefli mahlukat olarak geçer. 1656637365 neyse iyi geceler
  2. Kyuten

Yine bir paranoya ...

Gözünü seveyim nasıl anladın cin olduğunu bir anlat da tamam diyecem hiç sıkıntı değil. Ama göz seyirmesi, kulak çınlaması gibi şeylerin bilimsel olarak açıklamaları var. Çok basit şeyler bunlar.
  3. Kyuten

Yine bir paranoya ...

ya kanka slkJGKLSDGJŞSOKGs 1656636300 Olur olur öyle şeyler, arada korkutmak lazım. Yoksa çok rahata alışıyorlar.
  4. Kyuten

Yine bir paranoya ...

Onlar hurafe be. Alakası yok öyle şeylerle. Sen onu ona bağlarsan ohooo. Japonlar da hapşırınca biri beni anıyor diyorlar. O zaman Çinli çıksın desin ki "benim saçım kaşındı cin girdi", Endonezyalı desin "gözü seyirdi cin hopladı" falan filan. Öyle uydurmaca şeylere inanmayın lütfen arkadaşlar.
  5. Kyuten

Yine bir paranoya ...

Sen önereni niye suçluyorsun ki? Herkesin ağzı var konuşuyor. Sen kendinden emin değilsen izleme boşuna. (ayrıca dabbe 3, yani asıl dabbe diye ünlenen film hariç hepsi çöp. İzleyecek olan varsa 3'ü izlesin sadece. 1 - 2 bomboş, 30 sn atlaya atlaya izledim...)
  6. Kyuten

Yine bir paranoya ...

Eğer ciddiye alırsan ürkebilirsin ama ciddiye almayıp üstüne şaka yaparsan, ya da böyle ıslak sopayla ağzına vurduğunu düşünürsen bi güzel olur için sdlşkjgalsgjsg
  7. Kyuten

Yine bir paranoya ...

Kankam kulak çınlamasıyla cinin ne alakası var ya sdgsdgasgdsag. Zaten musallat ya da benzeri bir şey olsa belli eder. Eyw seviyorlar insanları korkutmayı da sen korkmazsan uğraşmazlar kolay kolay. Ha zaten konu korkmamak, ben korkuyorum diyorsanız korkacak bir şeyin olmadığını kendinize...
  8. Kyuten

Yine bir paranoya ...

Geziyor olabilir ama beni korkutmuyor, tam aksine merakımı çekiyorlar. Bir gün birini yakalayıp yaka paça dövesim geliyor. Ama işte elimde bunu yapacak güç yok. Metafiziksel alemden bir varlığı yaka paça dövmek de sarar yani şimdi açık konuşayım sdfgdsgdasgsag
  9. Kyuten

Yine bir paranoya ...

Korkmayı gerektirecek bir şey yok. Ev senin, sen istemedikçe kim girebilir. Görmediğin bir şey giriyorsa da göremiyorsun zaten. MEta fizik, yani fizik üstü varlıklardan korkuyorsun. Fizik üstü alem adından da anlaşılacağı gibi fiziksel alemde değildir ve istediğin yere bak, istediğin yeri gez...
Top Bottom