Neler Yeni

Yine bir paranoya ...

Kyuten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Shimazu
Gusülü sağlam al besleme getir normal şeyler engelledigim şahıslar böyle birseyler yok derse ciddiye alma onlarla bizimle bu dünyada yaşıyor iyisi kötüsü var arada bende sanki takip ediliyor gibi hissediyorum peki çok şiddetli kulak çınlaması var mi
Kankam kulak çınlamasıyla cinin ne alakası var ya sdgsdgasgdsag. Zaten musallat ya da benzeri bir şey olsa belli eder. Eyw seviyorlar insanları korkutmayı da sen korkmazsan uğraşmazlar kolay kolay. Ha zaten konu korkmamak, ben korkuyorum diyorsanız korkacak bir şeyin olmadığını kendinize kanıtlamanız gerek. Ne şekilde kanıtlarsanız kanıtlayın.

Sagittarius

80+ Silver
tabi sana tavsiye olarak inanma demiyorum diyemem de ama inanmayınca korkmuyorsun da. bundan 4 5 yıl öncesine kadar ben de korkardım
6 ay önce Dabbenin tüm filmlerini izlemiştim offf kim önermişti gidip olduresim var onu

• Beğen
Reaksiyonlar: wesy

Kyuten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Shimazu
Valla sizle konustum korku felan kalmadı Alacan aslında eline haydari teker teker
Eğer ciddiye alırsan ürkebilirsin ama ciddiye almayıp üstüne şaka yaparsan, ya da böyle ıslak sopayla ağzına vurduğunu düşünürsen bi güzel olur için sdlşkjgalsgjsg

The Batman

80+ Silver
Kankam kulak çınlamasıyla cinin ne alakası var ya sdgsdgasgdsag. Zaten musallat ya da benzeri bir şey olsa belli eder. Eyw seviyorlar insanları korkutmayı da sen korkmazsan uğraşmazlar kolay kolay. Ha zaten konu korkmamak, ben korkuyorum diyorsanız korkacak bir şeyin olmadığını kendinize kanıtlamanız gerek. Ne şekilde kanıtlarsanız kanıtlayın.
Yaklaştıkları zaman çok ciddi kulak çınlaması oluyormuş dinlemiştim 2-3 kezde uyandigim zaman kulak çınlaması vardı

Kyuten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Shimazu
6 ay önce Dabbenin tüm filmlerini izlemiştim offf kim önermişti gidip olduresim var onu
Sen önereni niye suçluyorsun ki? Herkesin ağzı var konuşuyor. Sen kendinden emin değilsen izleme boşuna. (ayrıca dabbe 3, yani asıl dabbe diye ünlenen film hariç hepsi çöp. İzleyecek olan varsa 3'ü izlesin sadece. 1 - 2 bomboş, 30 sn atlaya atlaya izledim...)

Kyuten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Shimazu
Yaklaştıkları zaman çok ciddi kulak çınlaması oluyormuş dinlemiştim 2-3 kezde uyandigim zaman kulak çınlaması vardı
Onlar hurafe be. Alakası yok öyle şeylerle. Sen onu ona bağlarsan ohooo. Japonlar da hapşırınca biri beni anıyor diyorlar. O zaman Çinli çıksın desin ki "benim saçım kaşındı cin girdi", Endonezyalı desin "gözü seyirdi cin hopladı" falan filan. Öyle uydurmaca şeylere inanmayın lütfen arkadaşlar.

Sagittarius

80+ Silver
Sen önereni niye suçluyorsun ki? Herkesin ağzı var konuşuyor. Sen kendinden emin değilsen izleme boşuna. (ayrıca dabbe 3, yani asıl dabbe diye ünlenen film hariç hepsi çöp. İzleyecek olan varsa 3'ü izlesin sadece. 1 - 2 bomboş, 30 sn atlaya atlaya izledim...)
Merak önce korkmak bı eglenceliydi bende gusül abdeste pek dikkat etmem sabah akşam akar sonra işte İslam'da gece 3 ten sonra cinler aktif gibi şeyler öğrendim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onlar hurafe be. Alakası yok öyle şeylerle. Sen onu ona bağlarsan ohooo. Japonlar da hapşırınca biri beni anıyor diyorlar. O zaman Çinli çıksın desin ki "benim saçım kaşındı cin girdi", Endonezyalı desin "gözü seyirdi cin hopladı" falan filan. Öyle uydurmaca şeylere inanmayın lütfen arkadaşlar.
O göz olayına inaniyordum

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Saat 3 te bir şey olduğu yok. Kendini buna inandır ve korkularının üstüne git. Ben eskiden cinlerden üstün olduğuma inandırmıştım kendimi. 3 kere nas felaf oku yiyosa gelsin yanına. Hiçbişi olmaz

Sagittarius

80+ Silver
@Kyuten ışığı açtım ve benden kaçtığını gördüm ıslak sopayı duyunca heralde

Kyuten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Shimazu
Merak önce korkmak bı eglenceliydi bende gusül abdeste pek dikkat etmem sabah akşam akar sonra işte İslam'da gece 3 ten sonra cinler aktif gibi şeyler öğrendim

O göz olayına inaniyordum
ya kanka slkJGKLSDGJŞSOKGs

@Kyuten ışığı açtım ve benden kaçtığını gördüm ıslak sopayı duyunca heralde
Olur olur öyle şeyler, arada korkutmak lazım. Yoksa çok rahata alışıyorlar.

The Batman

80+ Silver
Ben kendim yaşadım inanmak size kalmış

Kyuten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Shimazu
Ben kendim yaşadım inanmak size kalmış
Gözünü seveyim nasıl anladın cin olduğunu bir anlat da tamam diyecem hiç sıkıntı değil. Ama göz seyirmesi, kulak çınlaması gibi şeylerin bilimsel olarak açıklamaları var. Çok basit şeyler bunlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,885
Üyeler
167,018
Son üye
FurkanBektaş61
Top Bottom