Yine bir paranoya ...

Gözünü seveyim nasıl anladın cin olduğunu bir anlat da tamam diyecem hiç sıkıntı değil. Ama göz seyirmesi, kulak çınlaması gibi şeylerin bilimsel olarak açıklamaları var. Çok basit şeyler bunlar.
Özelden yazarsanız kendi düşüncelerimi anlatirim burda tartışma çıkmasın benim derdim birşeyi ispatlamak değil

Şunu Öğrendim :

İnsan Yaratılmışların En üstündür.

Yani bize herhangi zararları olamaz görüntüler bir beyin aldatmacasi ve eğer kontrol etmeyi başarırsanız hayalinizi beynimizde değil canlı canlı görebilirsiniz ama zor iş

İnsan yaratılmışların en üstünü değildir ezbere konuşmamak lazım.

Gerçekten biz Âdemoğullarını şerefli kıldık, onlara karada ve denizde kendilerini taşıyacak vasıtalar lutfettik, onları temiz ve hoş nimetlerle rızıklandırdık ve onları yarattığımız varlıkların bir çoğundan üstün kıldık. İsra/70

İnsan yaratılmışların en üstünü değildir ezbere konuşmamak lazım.

Gerçekten biz Âdemoğullarını şerefli kıldık, onlara karada ve denizde kendilerini taşıyacak vasıtalar lutfettik, onları temiz ve hoş nimetlerle rızıklandırdık ve onları yarattığımız varlıkların bir çoğundan üstün kıldık. İsra/70
Bir cin sana zarar veremezmis ve zarar verdiği kişiler piskolojik rahatsızlık düzeyi en üst olan kişiler

En üstününü bilmem ama en şerefli mahlukat olarak geçer.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neyse iyi geceler

yemek ye kanka gece 3 te cicbebe çikolata ne bulursan

Geri