Yine bir paranoya ...

Sagittarius

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,730
Şuan çoğu kimseye anlatmadigim size anlatacağım paranoyami soyluyecem şuan kafayı yiyor deliriyor olabilirim Saat 03.00 oldumu 3 harflilerden korkuyorum başkalariyla paylaşmak nekadar rahatlatsada bilmem Gece sinirimi bozar 03.59 dan 04.00 olduğu zaman korkum geçer neden ben bukadar korkagim ben böyle birşeyi ilk defa yaşıyorum

Uyku düzenini akşamları uyuma gündüzleri uyanma yap faydasını göreceksin veya ışık açık uyu bildiğin dualarıda okursan faydası dokunur

Dostum sanirim cok gerilim ve korku videosu izlemissin bu senin bilincaltina girmis muhtemelen o saatlerde tribe giriyosun imkanin varsa odanin isigini ac ve rahatlatici seyler yap

Korkmayı gerektirecek bir şey yok. Ev senin, sen istemedikçe kim girebilir. Görmediğin bir şey giriyorsa da göremiyorsun zaten. MEta fizik, yani fizik üstü varlıklardan korkuyorsun. Fizik üstü alem adından da anlaşılacağı gibi fiziksel alemde değildir ve istediğin yere bak, istediğin yeri gez, tek bir tane bile göremezsin. Bunu şu an diyen ben çocukken evde duyduğum bir ses üzerine elime aldığım iki adet devasa bıçakla bütün evi dolaşıp "adam olan karşıma çıksın gibi bir şey demiştim"... Bu çok utandırıcı bir durum olsa da olabiliyor böyle şeyler :DD

Şuan çoğu kimseye anlatmadigim size anlatacağım paranoyami soyluyecem şuan kafayı yiyor deliriyor olabilirim Saat 03.00 oldumu 3 harflilerden korkuyorum başkalariyla paylaşmak nekadar rahatlatsada bilmem Gece sinirimi bozar 03.59 dan 04.00 olduğu zaman korkum geçer neden ben bukadar korkagim ben böyle birşeyi ilk defa yaşıyorum
korku film addict sezdim
bilinçaltına işlemiş
araştır biraz korkun geçer
ya da salla gözünü kapat uyursun herhalde

Korkmayı gerektirecek bir şey yok. Ev senin, sen istemedikçe kim girebilir. Görmediğin bir şey giriyorsa da göremiyorsun zaten. MEta fizik, yani fizik üstü varlıklardan korkuyorsun. Fizik üstü alem adından da anlaşılacağı gibi fiziksel alemde değildir ve istediğin yere bak, istediğin yeri gez, tek bir tane bile göremezsin. Bunu şu an diyen ben çocukken evde duyduğum bir ses üzerine elime aldığım iki adet devasa bıçakla bütün evi dolaşıp "adam olan karşıma çıksın gibi bir şey demiştim"... Bu çok utandırıcı bir durum olsa da olabiliyor böyle şeyler :DD
Meta fizikteler evet ama görmek düşünsene etrafında dolaniyorlar seni izliyorlar

Meta fizikteler evet ama görmek düşünsene etrafında dolaniyorlar seni izliyorlar
Geziyor olabilir ama beni korkutmuyor, tam aksine merakımı çekiyorlar. Bir gün birini yakalayıp yaka paça dövesim geliyor. Ama işte elimde bunu yapacak güç yok. Metafiziksel alemden bir varlığı yaka paça dövmek de sarar yani şimdi açık konuşayım sdfgdsgdasgsag

• Beğen
Reaksiyonlar: Exe.
Gusülü sağlam al besleme getir normal şeyler engelledigim şahıslar böyle birseyler yok derse ciddiye alma onlarla bizimle bu dünyada yaşıyor iyisi kötüsü var arada bende sanki takip ediliyor gibi hissediyorum peki çok şiddetli kulak çınlaması var mi

çocukken ben de geceleri böyleydim. Uyumaya çalışıyordum ama sürekli gözümü açma isteği doğuyordu içimde. Zaman geçtikçe böyle şeylerden korkmamaya başlıyorsun. Şimdilik sana tavsiyem gece lambasını aç, mümkünse birkaç eğlenceli video izle, gözünü kapat ve biraz müzik dinle, odağını başka şeylere ver saçma sapan hayaller kur. Bir bakmışsın uyumuşsun.

tabi sana tavsiye olarak inanma demiyorum diyemem de ama inanmayınca korkmuyorsun da. bundan 4 5 yıl öncesine kadar ben de korkardım

Geziyor olabilir ama beni korkutmuyor, tam aksine merakımı çekiyorlar. Bir gün birini yakalayıp yaka paça dövesim geliyor. Ama işte elimde bunu yapacak güç yok. Metafiziksel alemden bir varlığı yaka paça dövmek de sarar yani şimdi açık konuşayım sdfgdsgdasgsag
Valla sizle konustum korku felan kalmadı Alacan aslında eline haydari teker teker

Geri