Arama sonuçları: *

1. L

Kilo vermek istiyorum.

Hocam ben kullanmadım hiç karnitin, protein tozu vs. Zararlı olduğunu düşündüğümden de değil. Fakat arkadaşım kullanıyordu carnitin spordan önce iyi geldiğini söylüyordu. Onun dışında ne desem boş :D
  2. L

Kilo vermek istiyorum.

Hocam kardiyo ile kilo verme diye bir şey olmaz, o şekilde düşünmeyin. Sadece kardiyo kilo vermenize yardımcı olur fakat antreman kilo verme olayının %10'u falandır. En önemli şey beslenme. Vücut tipimizin aynı olduğunu düşünüyorum. Ben de bir türlü kilo alamazdım eskiden sonrasında spora...
  3. L

Skiny Fat ' tan kurtarıcak uygulama öneresi

Şu videodaki hareketler yeterli olacaktır hocam. Sabah aç karnına bi kahve veya bitki çayı (yeşil çay da olabilir) içip üstüne yaparsanız daha fazla yağ yakarsınız. Hocam sizin amacınız zayıflamak olmamalı görünümünüzü şekillendirmek olmalı. Çünkü boyunuzla kilonuz zaten orantılı. Bu nedenle...
  4. L

Skiny Fat ' tan kurtarıcak uygulama öneresi

Koşu bandı ile skinny fat'ten kurtulman çok zor. Şahsen ben de öyleydim zamanında yapman gerekenleri söyleyeyim; -Sabah aç karnına karın kası idmanı yapabilirsin. Hem oblicleri yani yan karın kaslarını çalıştıracak hem de direkt alt ve üst karnını çalıştıracak toplam 5-6 hareket bile yeter. Aç...
  5. L

günde 4-5 litre su içmek sorun yaparmı

Çok zararlı hocam, ben 1 ay boyunca günde 5.5 litre falan su içtim. Ardından bir araştırdım ki ne göreyim; böbreğe o kadar zararlı ki bu yaptığınız. Şu an günlük 3litre içiyorum, 3.5litreden fazlası zararlı kesinlikle içme, önermem. Sürekli tuvalete gitmek zorunda kaldığın için ve sürekli...
  6. L

Sigarayı bırakmayı düşünüyorum endişeliyim normal mi

Hocam selamlar ben 3-4 yil boyunca gunde 1.5-2 pakete yakin sigara kullandim. Bir aralar surekli ama surekli sigarayi birakmaya calisiyordum ama asla beeceremiyordum, bulundugum ortamlar, gordugum anda canimin istemesi gercekten cok zorlandim. Sonrasinda birakmadan onceki 3-4 ay boyunca sigarayi...
  7. L

Nasıl kilo alabilirim?

Dostum ben 20 yaşıma kadar sürekli kilo almaya çalıştım hem de sürekli. Her zaman boyum uzun fakat çok zayıf oldum. Her tenefüs kantinden bir şey yerdim, arkadaşlarım şaşırırdı zayıf olduğuma, fakat ben kilo almak isterdim. Son 1-1.5 yıldır artık vücudumu tanıdığım için çok daha rahat kilo...
  8. L

Galiba Kilo Alamıyorum

Dostlar herkes neden bu kadar kilolu len ben sizin yaşınızdayken ne zayıfmışım(çok kötü duruyordu) Ben 1.85'im yaşım 21, kilom 76 fakat herkesin kiloları çok gördüm nedense :)
  9. L

Diş teli ile cips yiyebilir miyim?

Ben 3 yil taktim ve her seyi yedim ictim kola da ictim sakiz da cignedim cips de yedim, bir sıkıntı olmadi bende. Ilk 2-3 hafta zar zor yemek yememe ragmen ondan sonrasinda hem alistim cok rahat oldu hem de her seyi yiyebildim, kisiden kisiye degisir tabii bunlar.
  10. L

Diş Teli Takanlar/Takmışlar Bakabilir Mi?

Her şeyi içersin, yersin. Ben 3 yıla yakın taktım. İlk 1-2 hafta yemek yiyemedim neredeyse ağprısından ve alışamamaktan, yani tam ağrı denmez yerken bir ağrı oluyordu. Cidden yemek yemek çok zor oluyordu özellikle de sert şeyler. Fakat 2 hafta sonrasında sürekli kola da içtim sakız da çiğnedim...
Top Bottom