Neler Yeni

Skiny Fat ' tan kurtarıcak uygulama öneresi

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
Normalde spora gitcektim ama ama ülkenin neredeyse heryeri kırmızı oldu ve hereyer kapanabilir ondan evde bu vücuttan kurtulmaya karar verdim yani bana skiny fatt ten kurtarcak bi uygulama önerirmisniz +evde koşu bandım var günde toplam ne kadar koşmalıyım ve örn sabah 30dk akşam 30dk diye belirtirseniz sevinirim

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Normalde spora gitcektim ama ama ülkenin neredeyse heryeri kırmızı oldu ve hereyer kapanabilir ondan evde bu vücuttan kurtulmaya karar verdim yani bana skiny fatt ten kurtarcak bi uygulama önerirmisniz +evde koşu bandım var günde toplam ne kadar koşmalıyım ve örn sabah 30dk akşam 30dk diye belirtirseniz sevinirim
Sadece koşmayla olmaz günlük kalori ihtiyacının 200-300 kalori altında kalmaya çalış.

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Günlük kalori ihtiyacımım ne kadardirki boy 185 kilo 70 yaş 15
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve günde hangi saatlerde ve ne kadar koşmam lazım
2800 kalori ortalama alman gerekiyor. Yağlarını eritmek istiyorsan hem beslenmene dikkat edeceksin hem de bu kalorinin 200-300 altında kalman lazım ki yağ yakasın.

Hangi saatte koşman sana bağlı istediğin saatte koşarsın 45-60 dakika yeterli olur diye düşünüyorum. Tabii araştırman daha iyi olacaktır.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Kilon ideal niye vermeye çalışıyorsun ?

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Koşu bandı ile skinny fat'ten kurtulman çok zor. Şahsen ben de öyleydim zamanında yapman gerekenleri söyleyeyim;
-Sabah aç karnına karın kası idmanı yapabilirsin. Hem oblicleri yani yan karın kaslarını çalıştıracak hem de direkt alt ve üst karnını çalıştıracak toplam 5-6 hareket bile yeter. Aç karnına bunu yapabilirsin. Ben genelde şöyle yapıyordum sabah kalkıp zencefil+bal+limon+tarçınlı bir çay hazırlıyortdum bunu içtikten sonra 15-20 dakikayı geçmeyecek şekilde sabah bu dediğim idmanı yapabilirsin.
-1 gün karın kası 1 gün koşu bandı yapabilirsin sabahları. Koşu bandını 30dk yapmaya çalış diğer karın antremanı 15-20 dakika yeterli olacaktır.
-Bunların dışında en önemli şey beslenme. Gidip bu sporları yapıp hafta 3-4 gün dışarıdan yemek yersen skinny fat kalmaya devam edebilirsin. Sabah kahvaltıda yumurta, yulaf yemeye çalış. Öğlen ve akşamları genelde sporcu işi şeyler ye ve her öğünün yanında az da olsa roka,marul, ıspanak gibi yeşillikler olsun.
- Ara öğünler de yemeye çalış. Yağlarını sağlıklı gıdalardan al. Örnek olarak;
+Avakado
+Ceviz
+Yer fıstığı ezmesi

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Koşu bandı ile skinny fat'ten kurtulman çok zor. Şahsen ben de öyleydim zamanında yapman gerekenleri söyleyeyim;
-Sabah aç karnına karın kası idmanı yapabilirsin. Hem oblicleri yani yan karın kaslarını çalıştıracak hem de direkt alt ve üst karnını çalıştıracak toplam 5-6 hareket bile yeter. Aç karnına bunu yapabilirsin. Ben genelde şöyle yapıyordum sabah kalkıp zencefil+bal+limon+tarçınlı bir çay hazırlıyortdum bunu içtikten sonra 15-20 dakikayı geçmeyecek şekilde sabah bu dediğim idmanı yapabilirsin.
-1 gün karın kası 1 gün koşu bandı yapabilirsin sabahları. Koşu bandını 30dk yapmaya çalış diğer karın antremanı 15-20 dakika yeterli olacaktır.
-Bunların dışında en önemli şey beslenme. Gidip bu sporları yapıp hafta 3-4 gün dışarıdan yemek yersen skinny fat kalmaya devam edebilirsin. Sabah kahvaltıda yumurta, yulaf yemeye çalış. Öğlen ve akşamları genelde sporcu işi şeyler ye ve her öğünün yanında az da olsa roka,marul, ıspanak gibi yeşillikler olsun.
+Avakado
+Ceviz
+Yer fıstığı ezmesi
Hocam karin kası idmanı derken nasıl yapmam lazım

+Avakado
+Ceviz
+Yer fıstığı ezmesi
Ve ben şöyle düşünüyom sabah kahvaltıdan sonra 30dk koşu öğlen dumbell var onları çaliscam bi 30dk ve akşam yemeğinden sonra 30dk koşu diye düşünüyorum ve eger zayıflarrsam bu süreyi daha da yükseltmeyi düşünüyom

Son düzenleme:

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Hocam karin kası idmanı derken nasıl yapmam lazım

Ve ben şöyle düşünüyom sabah kahvaltıdan sonra 30dk koşu öğlen dumbell var onları çaliscam bi 30dk ve akşam yemeğinden sonra 30dk koşu diye düşünüyorum ve eger zayıflarrsam bu süreyi daha da yükseltmeyi düşünüyom
Şu videodaki hareketler yeterli olacaktır hocam.
Sabah aç karnına bi kahve veya bitki çayı (yeşil çay da olabilir) içip üstüne yaparsanız daha fazla yağ yakarsınız.
Hocam sizin amacınız zayıflamak olmamalı görünümünüzü şekillendirmek olmalı. Çünkü boyunuzla kilonuz zaten orantılı. Bu nedenle koşu gibi aktiviteler yerine dumble ile yapacağınız veya kendi vücut ağırlığınızla yapacağüınız karın kası, biceps , triceps gibi antremanlar daha mantıklı olacaktır.

Talha Özer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talha Özer

Kilon gayet ideal bence kilo vermek yerine spor yap kas yap

Ariseks

80+ Gold
Önce yağ oranını hesapla sonra günlük kalori miktarını hesapla
YouTube da çok video var skinny fatden nasıl kurtulunuz diye daha detaylı ve açık şekilde anlatıyorlar
ülkenin büyük bir çoğunluğu skinny fat

Kilon gayet ideal bence kilo vermek yerine spor yap kas yap
Zaten skinny fatten kurtulmak için amacımız kilo vermek değil
Yağdan kurtulup kas eklemek

selmantoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Selman Toz
yağ oranını düşürüp üstüne kas oranını arttırman gerek sadece koşu bandıyla olmaz tabii ki koşu bandı kardiyoda sana yardımcı olur ama ağırlık da çalışmalısın ve beslenmene dikkat etmelisin ama kesinlikle bölgesel çalışma

Top Bottom