Normalde spora gitcektim ama ama ülkenin neredeyse heryeri kırmızı oldu ve hereyer kapanabilir ondan evde bu vücuttan kurtulmaya karar verdim yani bana skiny fatt ten kurtarcak bi uygulama önerirmisniz +evde koşu bandım var günde toplam ne kadar koşmalıyım ve örn sabah 30dk akşam 30dk diye belirtirseniz sevinirim
Koşu bandı ile skinny fat'ten kurtulman çok zor. Şahsen ben de öyleydim zamanında yapman gerekenleri söyleyeyim;
-Sabah aç karnına karın kası idmanı yapabilirsin. Hem oblicleri yani yan karın kaslarını çalıştıracak hem de direkt alt ve üst karnını çalıştıracak toplam 5-6 hareket bile yeter. Aç karnına bunu yapabilirsin. Ben genelde şöyle yapıyordum sabah kalkıp zencefil+bal+limon+tarçınlı bir çay hazırlıyortdum bunu içtikten sonra 15-20 dakikayı geçmeyecek şekilde sabah bu dediğim idmanı yapabilirsin.
-1 gün karın kası 1 gün koşu bandı yapabilirsin sabahları. Koşu bandını 30dk yapmaya çalış diğer karın antremanı 15-20 dakika yeterli olacaktır.
-Bunların dışında en önemli şey beslenme. Gidip bu sporları yapıp hafta 3-4 gün dışarıdan yemek yersen skinny fat kalmaya devam edebilirsin. Sabah kahvaltıda yumurta, yulaf yemeye çalış. Öğlen ve akşamları genelde sporcu işi şeyler ye ve her öğünün yanında az da olsa roka,marul, ıspanak gibi yeşillikler olsun.
- Ara öğünler de yemeye çalış. Yağlarını sağlıklı gıdalardan al. Örnek olarak;
+Avakado
+Ceviz
+Yer fıstığı ezmesi