Arama sonuçları: *

• Users: Lunchx
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Lunchx

Erkeklik Hormonunu Nasıl Yükseltirim?

Hocam dediklerinizin erkeklik hormonu testestron ile alakasi yok fakat yukseltmek icin kas kutlesi ekleme, spor, duzenli beslenme ve iyi uyku yukseltmede yardimci olacaktir.
  2. Lunchx

1.70'im 74.50 kg göbek nasıl eritilir

Hocam hicbir bilgim yok hic almadim, ve elbette yuksek ses cikartir kosu yaparsaniz. Fakat altina köpuk bir mat falan koysaniz heralde assagiya ses gitmez.
  3. Lunchx

Hocam kalori ve yag yaktiginiz tum egzersizler ile bir sonuc cikartabilirsiniz, eger kosu bandi alacak gucunuz var ise oda guzel bir egzersizdir eger duzenli yaparsaniz.
  4. Lunchx

Kalori acigi olusturup mumkunse en az derecede yag tuketip disarida yuruyus/egzersiz yaparak gidecegini dusunuyorum.
  5. Lunchx

Saç hacimlendirmek için bir krem var mı?

Hocam sac mousse leri var.
  6. Lunchx

:D

Hocam resim atabilir iseniz yardimci olmak daha kolay olabilir jinekomasti olabilir gögusunuzde veya tek sorun yagli olmasidir, kilo ve yag oraniniz nedir.
  7. Lunchx

Kulak Iltihabi Hakkinda Soru

Merhaba, dun aksam cok siddetli bir kulak agrisi ile uyandim ve bunu bir kac saat surdurdu agri kesici vesaire alarak idare ettim ve kulak iltihabi oldugunu dusunuyorum suanda bir agrim yok fakat sag kulagimda tikaniklik hissediyorum. Sizce evde ne yapabilirim eger cözecek ise ve bugun lunaparka...
  8. Lunchx

(Çözüldü)

Hocam öncelikle çok teşekkür ederim cevap için kusura bakmayın bir süre aktif olamadım ondan yazamadım, hocam dediğiniz gibi ondan sonra 3-4 gün gitmedim ondan sonra başladığımda yapacağım hareketlerde %50 ağırlık kullanmaya başladım ve şuanda bir ağrım vesaire yokAllah’a şükür çok teşekkür...
  9. Lunchx

(Çözüldü)

Hocam sağolun 3 gün ara verdim bugün yine gidip push çalıştım ama omuz çalışmadım göğüs çalıştığım içim ve sorun olmadı biraz ağrı var fakat önemsenecek bir şey olmadığı için ara verip gerilemek istemiyorum. 1691446707 Ha hocam tamamdır bende çıkıyor diye bende sorun var sanıyordum.
  10. Lunchx

(Çözüldü)

Vallaha kral normalde sol kol ağrır ama bende şuan sağda hafif yanma var solda yanma yok ağrı var ve kral sende latarel rise gibi kollarını açınca ses çıkıyor mu ?
  11. Lunchx

(Çözüldü)

Merhaba gym ile uğraşıyorum ve lateral Rise hareketlerini yanlış yaptığımdan dolayı 1 2 kere omuz ağrım oldu ve nasıl bir ağrıydı hatırlamıyorum şuan Dumbell shoulder press yapıyorum ve ağrım olmuyor Konuya gelir isek bugün sırt çalıştım dumbell row yaptım ve ağır kilo girdim ve omzuma yük...
  12. Lunchx

Fitness + yüzme programı nasıl olmalı?

Hocam yeni başlıyor iseni ilk 1-2 ay full body yapmanızı öneririm kaslarınızı alıştırmak in ve bu sürede iyi bir kütlede elde edersiniz sonradan program değiştirin
  13. Lunchx

Nutrivigor takviye içeceği durduk yere içilir mi?

Hocam hic dumadigim icin internetten baktim ve protein shake diyebilecegimiz bir icecek degilmi, eger dedigim gibi ise hcibir zarari olmaz ve yarari dokunur gunluk protein ihtiyacinizi gidermek daha kolay olur.
  14. Lunchx

Yağlı cilt ve Saç için Öneri

Hocam genetiginiz yagli ise degistiremezsiniz istedigini kremi vesaire kullanin sadece gecici bir gidis saglarsiniz.
  15. Lunchx

Arkadaslar 110 120 kiloyum ve artik kilo vermek istiyorum evde ne yapabilirim

Hocam program hakkinda bir bilgim yok.
  16. Lunchx

Arkadaslar 110 120 kiloyum ve artik kilo vermek istiyorum evde ne yapabilirim

Hocam malesef evde istediginiz kadar sonuc alamazsiniz en önemlisi diyet yapmak ve kardiyo yapmak az kas calismalarida yapilabilir kaslarinizin guclenmesi icin, spor yapmaniz cok önemli kilo verdikten sonra et sunmenizi minimuma indirmek icin. Bir diyetisyene yazilip program olusturmanizi...
  17. Lunchx

Aldığım Protein Tozu Sahte Mi?

Hayir hocam sanmiyorum.
  18. Lunchx

Buyurun hocam https://www.gymgrossisten.com/
  19. Lunchx

Şuan çok stresliyim kral sence gerçek mi bu ürün küçük bir ağır koku var pakette topaklanma falan yok
  20. Lunchx

Bilgi kitapçığı yok hocam sadece kutu geldi
Top Bottom