Arama sonuçları: *

1. Masked Sniper

İlacı Fazla İçtim Sorun Olur mu?

İyi yapiyon knk
  2. Masked Sniper

Fazla protein alırsak ne olur?

Sporda kaç gr protein alınır o konuda pek bi bilgim yok ama normal bir insana göre 180 200 gr protein gayet de fazla kanka
  3. Masked Sniper

Fazla protein alırsak ne olur?

Gut hastası olursun kanka. Zengin hastalığı olarak da geçer. Eklemlerin vs şişer.
  4. Masked Sniper

Saç uzatıyorum bilmem gereken şeyler nedir?

Dökülmez krdsm nP pozitif düsün benim kuzenin de öyleydi cocugun saclarının masallahı var valla
  5. Masked Sniper

Saç uzatıyorum bilmem gereken şeyler nedir?

Olm dökülmez la np
  6. Masked Sniper

Dilin Ağızdaki Konumu Neresi Olmalı?

Valla kanka dilimin ucu nerede duruyor bilmiyorum ama dilimin tamamını fazla bastırmadan üst çeneme yapıstırıyorum
  7. Masked Sniper

Dilin Ağızdaki Konumu Neresi Olmalı?

Kanka diş teli tedavisi görüyorum. Doktorum günde 2 3 kere şekeri üst damağıma dilimle yapıştırmam gerektiğini söyledi (alışmam için) Yani ismi mewing olarak geçiyor sanırım. Doğru pozisyon buymuş
  8. Masked Sniper

Fena Kalp ağrısı çekiyorum

Kalp ağrısı asla şakaya gelmez kardesim iyi bi kardiyoloji uzmanına görün gerekirse özele git. Bi ekg çektir. Geçmis olsun kardesm
  9. Masked Sniper

17 yaşındayım saçlarım dökülüyor

Herkese iyi forumlar. Başlıktan da okuduğunuz gibi son 1 haftadir saçlarım dökülmeye başladı. Çok gür saçlarım vardı 10 gün önce tıraş oldum ve hafifletmek istedim saçımı. Son 1 hafta 10 gündür fark ettim ki elimi saçima neredeyse her attığımda en az 1 tel geliyor. Eskiden saç köklerim cok...
Geri